Várólistára tette 9


Kiemelt értékelések

Corvus_CoRex 

Nem nagy cucc és nem volt benne szereplő, aki tetszett volna nekem valamilyen okból is. Idegesítőek viszont voltak benne. Főleg az a csaj, aki utolsó pillanatban csatlakozott hozzájuk… =_=
Viszont nagyon tetszett Margaux hangja! Nem is értem, miért nem volt feltüntetve szereplők közt. Basszus eskü azt hittem, hogy Sophia szinkronizálja! =DDD
A legvégét én máshogy csináltam volna meg, de na… éljenek az okos házak! :P

theroofcrash

Az ötlet kiváló, a kivitelezés esetében sajnos beleesik a film abba a csapdába, hogy az „előjáték” hosszabb a kelleténél, és maga az akció részre kevesebb figyelem irányul. Manapság már senkinek nem okoz meglepetést egy okos ház, vannak a filmnek reális fejlesztési továbbgondolásai, de egy kicsit már olyanok is, amik a tudomány ezen részét nyugodtan kimondhatjuk, hogy már-már sci-fi elemekkel ötvözi.

Azon felül, hogy nem akar nagy mondanivalót hagyni maga után a film, mégis vannak tanulságos üzenetei, amiket kár, hogy a rendező nem hagyott kicsit továbbbontakozni, helyette megkapjuk a tipikus amerikai tini trash viselkedést jóval több percen túl a kelleténél. Látványilag egyébként elég ügyes megoldások vannak a műfajhoz képest.

Aki már unja kicsit a természetfeletti lényeket, démonokat, és a fejvesztett sorozatgyilkosokat, annak kifejezetten ajánlom. Valljuk be, azért Richard Harmon (the 100) színészi játéka nélkül szerintem minimum 2 csillaggal kevesebb adtam volna, mert a többiek szárnybontogatásai azért még bőven látszanak.


Hasonló filmek címkék alapján