Kanata no Astra (2019–2019) 5

Astra Lost in Space · 彼方のアストラ
23' · japán · akció, sci-fi, sorozat, anime
1 évad · 12 rész

2063-ra az űrutazás rutinná válik. A Caird középsuli 9 diákjának a kirándulási célpontja egy közeli bolygó – itt terveznek tábort verni. Azonban rejtélyes okoknál fogva a diákok 5000 fényévre kerülnek az otthonuktól, és így nem tudnak segítséget kérni. Űrhajójuk, az Astra jelenti számukra az… [tovább]

Japán

Szereposztás

Minase InoriAries Spring
Hosoya YoshimasaHoshijima Kanata
Kino HinaFunicia Raffaëlli
Uchiyama KoukiUlgar Zweig
Shimazaki NobunagaCharce Lacroix
Matsuda RisaeLuca Esposito
Hayami SaoriLu Yun Hua
Takeuchi ShunsukeZack Walker
Kurosawa TomoyoQuitterie Raffaëlli
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 10


Kiemelt értékelések

krlany 

A szezon egyik legjobbja. Érdekes, izgalmas a fantáziadús bolygók felfedezése gyanánt. Van rejtély, nyomozás az igazságot övező titok után. Miközben meg egy csapat középiskolás, keményebbnél keményebb sztorikkal a hátuk mögött, egységé kovácsolódik a túlélésért, majd életre szóló barátságot kötnek. Ez egy igen jó kis történet volt összetartásról, megbocsátásról, elvekről, no meg a jó öreg felnőtté válásról. Szerettem nagyon.

TiaManta 

Látom, hogy mennyire naiv, és gyerekes sok dologgal, de egyszerűen megszerettem ezt a történetet. Az eleinte idegesítő szereplők is a végére valahogy megkedveltették magukat velem. Nem túl összetettek egyes karakterek, ám kellően érdekes kis hátteret adtak nekik.
A részek bőven tartogattak meglepetéseket, én sokszor pislogtam a képernyő előtt. És ez jól esett. Nem tökéletes, hibái bőven vannak, főleg ha nagyon hasogatjuk azt a (logika, emberi természet) szőrszálat.
Bizonyos módon egy különleges élmény volt. Néha amolyan WTF-esen.
Kerek történet, lezárt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján