Jugeoya Saneun Namja (2017–2017) 1

Man Who Dies to Live · 죽어야 사는 남자
35' · dél-koreai · dráma, vígjáték, sorozat 15
1 évad · 24 rész

Jang Dal Goo az 1970-es évek végén egy kis közel-keleti királyságban, Bodantiában találta meg szerencséjét. Souad Fahd Ali grófként visszatér Koreába, hogy megtalálja elidegenedett lányát, Lee Ji Youngot, és felfedezze a „család” valódi jelentését.

Szereposztás

Choi Min SooSaid Fahd Ali / Jang Dal Koo
Kang Ye WonLee Ji Yeong "A"
Shin Sung RokKang Ho Rim
Lee So YeonLee Ji Yeong "B"
Jasper ChoAbdullah Muhammad Waliwala
Kim Byeong OkMr. Han [Detective Agency Manager]
Hwang Seung EonMiss Yang
Bae Hae SeonWang Mi Ran

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Raccoonit91 

Három okból szerettem volna megnézni a sorozatot. Az első a színészi gárda volt. A második, mert a Snitten nem látta senki. A harmadik pedig, kíváncsi voltam, hogy mi lehetett az, ami annyira kiverte a biztosítékot, hogy még petíció is indult a sorozat leállítására. Sajnos az utóbbit nem tudtam meg, mert én már a „korrigált” verziót láttam, aminél az MBC minden rész elejére odabiggyesztette, hogy ez egy full fiktív történet, elnézésünket kérik, ha valakit sértett volna és a kényes jeleneteket kivágták a sorozatból. A botrányról röviden: a történetben van egy fiktív ország, fiktív vallással, amit az iszlám vallás kifigurázásaként értelmeztek sokan. A MyDramaList-en az adminoknak le is kellett zárniuk a komment szekciót, annyi gyűlölködést kapott a produkció. Egy admin bölcsen megjegyezte, ha tetszik megnézed, ha nem, akkor nem. :D Ennyi. Ez csak egy komédia, amit úgy is kell kezelni.
Egyáltalán nem indultam nagy elvárással, amikor nekikezdtem a nézésnek. Viszont azt kell, hogy mondjam, hogy kellemesen csalódtam. Maga a történet az tök gagyi, kb. tényleg annyi, ami a leírásban is szerepel, és az egészet a színészek teszik színesebbé. Viszonylag kevés karakterrel operál, de azok mind kedvelhetőek. Az a bizonyos fiktív ország, csak az első egy-két részben jön elő, utána már csak minimálisan, említés szintjén.
Először azt gondoltam, ez majd olyan sorozat lesz, amit majd néha napján előkapok a félórás ebédszünetben és lassan elcsócsálom. Aztán nem így lett, mert képes voltam egy ültemben megnézni 2-3 részt is. Annak, aki csak valami bugyuta egyszernézős családi komédiára vágyik, ez pont az. :D Számomra kellemes időtöltés volt, csak a zárójelenetet azt már túlzóan nagy ökörségnek találtam. Szerintem ez a dráma az a fifty-fifty kategória, a történet szinte nulla és ha a karaktereknek nem sikerül berántaniuk, akkor nincs miért megnézni.


Hasonló filmek címkék alapján