Játék határok nélkül (1965–1999) 32

Games Without Frontiers · Jeux sans frontières
francia · sorozat, vetélkedő 12
30 évad · 330 rész

A játék számos színesebbnél színesebb, összetett feladatot állított a részt vevő országok csapatai elé. A feladatok teljesítéséhez szükség volt az összehangolt csapatmunkára, a feladatok teljesítésének gondos megtervezésére, azaz a jó csapatszellemre, a józan gondolkodásra.

Képek 5

Szereposztás

Márton Csabaönmaga, műsorvezető (1993)
Geszler Dorottyaönmaga, műsorvezető (1993–1995)
Gundel Takács Gáborönmaga, műsorvezető (1994–1999)
Farkas Beatrixönmaga, műsorvezető (1996)
Borbás Marcsiönmaga, műsorvezető (1997–1999)
Denis Pettiauxönmaga, főbíró
Németh Lehelönmaga, magyar bíró
Hovorka Orsolyaönmaga, magyar bíró
Vágó István
Balogh Erika

Kedvencelte 15

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

Londonna 

Miért emlékeztem úgy, hogy én már írtam ehhez értékelést?…
Annak idején imádtam. A hetem „csúcspontja volt” az esti műsor, emlékszem, mennyire extázisban voltam, hogy csak érjünk haza, mire kezdődik, csak érjünk haza!… :D
Fejben többször is elképzeltem, milyen lenne beállni ebbe a gigászi „társasjátékba” élő szereplőnek, és végigcsinálni a pályákat / feladatokat. Bevallom, szoktam szeretni ezeket a dolgokat, más kérdés, hogy az ügyességi szintem mit üt(ne) meg… Hát… nem nagyon kondulna meg az a harang, szerintem. :P (Én inkább agyban dolgozom, és „nem ellenségem az idő”. :D)
A műsornak több műsorvezetője is volt, de az én kedvencem – csakis – Gundi. Mai napig kedvelem az úriembert, mindig szívesen nézem és hallgatom őt. Végtelenül szimpatikus ember. (Ellenben a többiekkel valahogy sosem sikerült igazán kibékülni, nálunk untam a „tölteléket”. Talán még Geszler Dorottya volt számomra valamennyire értékelhető elem. :D)
Egy szó, mint száz, kellemesen gondolok vissza erre a műsorra és arra a jókedvre, amit okozott nekem. Sajnálom, hogy amikor „újraindították”, már közel sem volt annyira izgi, így azt pár adást leszámítva már nem is néztem / követtem figyelemmel.
Mindenesetre hajrá citromsárgák!… :D


Hasonló filmek címkék alapján