Hangulat-változás (2015) 5

Egy idős pár saját kezébe veszi sorsa háttérzenéjének megkomponálását, így kilépve a szürke hétköznapokból. Az első lépés mindehhez, hogy megtaláljuk a zene forrását. Abszurd történet arról, hogy életünk végéig rajtunk múlik, miképp viszonyulunk az életünkhöz.

Képek 4

Szereposztás

Babarczy LászlóBéla
Pogány JuditMargit
Kovács Mártonhegedűs
Hangulat-változás (2015)
Rendező
Forgatókönyvíró
Zeneszerző

További stábtagok

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

Ákos_Tóth 

Felütésében furcsa volt, felmerült bennem, hogy ez is afféle belpesties, szürke hétköznapok nyomorszerű unalmáról szóló kis hangulatdarab lesz, de kimondottan szellemesnek, érdekesnek bizonyult – tulajdonképpen maguknak a filmeseknek beszél vissza annak kapcsán, mennyit számít a zenei aláfestés egy-egy jelenet hangulatának megteremtésében. Nem mellesleg: ha az ember megfelelő zenét talál a mindennapjai soundtrackjébe, komolyan javíthatja életminőségét!

Londonna 

Na, megint egy „teljesen kaposvári” film. :-) Nagyon furcsa volt a Tanár Urat színészként látni, szerintem ez volt az első alkalom, hogy lett szerencsém. De, egyáltalán nem volt rossz!
Ez ímhol valóban egy nagyon hangulat-darab, legyen szó akár a miliőről, akár a zenéről. (Azt hiszem, a tetszési faktor is nagyban ettől függ: hogy milyen pillanatban kapja el az embert éppen.)


Hasonló filmek címkék alapján