Geri sakkozik (1997) 90

Geri's Game
4' · amerikai · animációs, rövidfilm

Geri sakkjátszmába bocsátkozik legnagyobb ellenfelével: önmagával.

Képek 7

Szereposztás

Bob PetersonGeri (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 7

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

bonnie9 

Imádom az ilyen típusú kisöregeket. Kívánok mindannyiunknak legalább fele ekkora jókedvet és rafináltságot ennyi idősen.

Coralie 

Nagyon aranyos a kisöreg. :)) De azért ez nekem egy kicsit szomorú is volt. :(( Igaz, nem derül ki, hogy szándékosan játszik-e így, de biztos jobb lenne valaki mással. Legalább kreatívan megoldotta. :)

Honey_Fly 

Geri nagyon szeretni való karakter. A humora pedig a hosszú élet titka :)

Emilie

Miután befejeztem, mosolyogtam a kreatív kisöregen, de aztán mély letargiába zuhantam szegényke helyzete miatt. Én szívesen sakkoztam volna vele. :) (azért hihetetlen, hogy négy perc mennyire kikészített)

Zohannna

Bemutatja, hogy nem csak fiatalok lehetnek skizofrének, hanem idősek is. Hogy ezt miből gondolom? Abból, hogy az ember nem tud saját maga ellen sakkozni. És ezt honnan tudodm? Onnan, hogy már próbáltam.
Mielőtt még valaki azt hinné nem értettem a film lényegét: de, értettem. Az, hogy szegény bácsinak egyedül kellett megöregednie, és, hogy ez milyen szomorú. Szerintem is az, de ezt be lehet mutatni valós felállással is.

Róka

Na most eszembe jutott, amikor gyerekkoromban voltak hasonló próbálkozásaim, hogy önmagam ellen játsszak… (Sakkot ugyanúgy, senki nem szeretett a családból sakkozni, vagy nem tudott.) Hát, nem jött be, hamar feladtam, mert túl hamar nyertem volna, úgy meg unalmas :D

Hana 

Ezt majdnem el is felejtettem, ezt is most délután lestük meg a húgommal. :D
Tök jó testmozgást csinált a bácsi a szellemi sportból. :D Aranyos volt és humoros.

Kontra_Judit 

Gyönyörű színek, én a sakkhoz nem értek, így a poén nekem kevésbé mókás, de édes volt a kisöreg, szeretném én is hasonló egészségben megérni azt kb. 90-100 évet :D


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján