Facebookos buktatók (2011) 7

Facebook Follies
54' · kanadai · dokumentumfilm

Szeretjük vagy utáljuk, de a Facebook a világ legsikeresebb közösségi hálója, amely alapjaiban változtatta meg az emberi kommunikációt, kapcsolatokat. Majd egymilliárd ember használja, és a legtöbb közülük az összes gondolatát, a kapcsolatait, az emlékeit, az egész életét felteszi az oldalra. De… [tovább]

Képek 1

Szereposztás

Ann-Marie MacDonaldnarrátor
Hirdetés
Facebookos buktatók (2011)
Rendező
Forgatókönyvíró

Gyártó
Tell Tale Productions

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

Theana 

Nem tudom, hogy azért nem ért akkora hatással, mert már tudtam ezekről, vagy mert száraz volt. De pozitívum, hogy sokszínű, különböző emberek véleményéről, történetéről szól.

Én speciel nem nagyon osztom meg a világgal, éppen mit csinálok, inkább kapcsolattartásra használom a Facebookot. De ha itt laknának a barátaim, ismerőseim a szomszédban, csak átmennék hozzájuk. Valamint, ha a telefonszámla nem/ingyen lenne, akkor meg csak rájuk csörögnék.

Véleményem szerint nem magával az applikációval van gond, csak azokkal az emberekkel, akik kihasználják más emberek naivitását, akik ész nélkül posztolgatnak mindent (…). Csak meg kell tanulni ésszel használni a közösségi média alkalmazásait, eszközeit.

zeana 

Tipikus buta amcsi doku. Értelmetlen, értékelhetetlen és értéktelen.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Theana 

narrátor: (…) ami egyszer felkerül [az internetre], örökre elérhető is marad.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján