Ezt jól kisütöttük! (2018–) 11

Hobbicukrászoknak kell ehető és valahogy kinéző cukrászati műremekeket létrehozniuk a 10.000 dolláros fődíjért. Az eredmény általában hatalmas káosz.

Képek 5

Szereposztás

Nicole Byerönmaga
Jacques Torresönmaga

Várólistára tette 26


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

1. évad: Szórakoztató, harminc perces epizódok arról, hogyan szerencsétlenkednek az amatőrök a konyhában. Megnézi az ember és nem érzi magát egy kupac szemétnek, hiszen hasonló förmedvényeket mindenki tud kreálni, ugyanakkor nagyon jóindulatú és kedves a zsűri; sok olyan alkotás született, amit én meg sem kóstoltam volna. Jacques a világ legimádnivalóbb embere, de nekem Nicole nagyon sok az állandó visításával. Kíváncsi vagyok a többi évadra, mert abszolút kikapcsol, de nem az a világtörténet legjobb gasztro-műsora.

viky0222 

Nem igazán szoktam csak úgy leülni ilyesmi sorozatokat nézni. Ha ment/megy TV-ben, lehet ott hagyom, de ennyi. Viszont időm rengeteg volt, és elég viccesnek is ígérkezett. Nem világmegváltó sorozat, de én nagyon jól szórakoztam rajta. Nagyon jó agykikapcsoló, imádtam nézni, ahogy szerencsétlenkedtek a versenyzők, bár néha majdnem fizikai fájdalmat éreztem. :D Ami szerintem nagy erőssége a sorozatnak az Nicole és Jacques. Nicole annyira energikus egy nő, vicces és nagyon jól vezeti a műsort. Jacques pedig imádnivaló az ő aranyos francia módján. Viszont egy idő után el lehet unni, hogyha egyszerre néz sokat az ember. A negyedik évad végére úgy éreztem, ennyi már sok is volt, ugye mindig ugyan az megy lényegében végig. Viszont utána az ötödik évadot megint élveztem, mert jóval később került csak rá sor. De ez is megint megmutatja, hogy a pénzért az emberek nagyon sok mindenre képesek.

bettibujdoso

nem tudom, miért jó ez, mert nyilván azért készítették ezt a sorozatot, hogy az otthon ülő, egyszerű ember kicsit jobban érezze magát, hogy márpedigőmegtudjaeztcsinálni. ja, meg tudja, csak nem ennyi idő alatt, mert szerintem nevetségesen keveset kapnak. plusz nyilván olyanokat válogatnak be, akik még véletlenül sem értenek a sütéshez és a kreativitásuk sem átlagon felüli.
ennek ellenére élvezem, de bele-belepörgetek.

Kemiviki 

Borzasztóan magába szippantott ez a hmm mi a jó szó rá? Bénázás? :D
Hihetetlen hogy egyes embereknek mekkora önbizalma van, 0 tudással képesek elmenni egy műsorba hogy leégessék magukat teljesen.

4. évad után: Még mindig ez van az első helyen a testvér sorozatok közül.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján