Ez a divat (2020–) 34

A világ minden tájáról érkező tehetséges tervezők versenyeznek a 250.000 dolláros fődíjért és az esélyért, hogy ők legyenek a következő nagy nevek a divatvilág színpadán.

angol · angol

Szereposztás

Tan FranceÖnmaga
Alexa ChungÖnmaga
Gigi HadidÖnmaga
Jason Boldenönmaga
Donatella Versaceönmaga
Adriana Limaönmaga
Tommy Hilfigerönmaga
Helena Christensenönmaga
Bella Hadidönmaga
Hailey Bieberönmaga

További szereplők

Kedvencelte 6

Várólistára tette 33


Kiemelt értékelések

Yuuko 

Minden részen jól szórakoztam, és a részék végén kb mindig megállapítottam, hogy nekem nagyon nincs érzékem ehhez a fajta divathoz. Viszont nagyon csodáltam hogyan képesek egy-két napon belül összerakni a ruhákat. Főleg a második évad ruhái tetszettek, ott a koncepció is kiforrottabb volt és örültem, hogy egyénileg terveztek benne főleg, mert az első évadban volt, akit csak a párja húzott magával vagy fordítva. Remélem lesz még folytatása.

viky0222 

Meglepően jól szórakoztam, és kicsit sajnálom, hogy csak egy évadot kapott. Szerintem az első olyan verseny, ahol szinte bárki nyerte volna meg az utolsó 6-7 emberből, mindegyik megérdemelte volna, és mindegyiküknek örültem volna. Persze a divat elég kérdéses, és bőven voltak ruhák, amire azt mondtam, hogy ronda, de közben meg megértettem, mikor dicsérték őket.:D A két műsorvezetőt is bírtam, és külön öröm, hogy majdnem mindegyik versenyző szerethető volt, és nem igazán volt dráma köztük, nem erre mentek rá, hanem tényleg a tervezésre, a ruhákra, a kivitelezésre fókuszáltak.

bubimentesvíz 

Nagyon sokáig gondolkoztam azon, hogy elkezdjem-e ezt a sorozatot, aztán szeptemberbe unalmas napjaimban elkezdem. Sokkal jobb volt mire számítottam, mondjuk voltak olyan ruhák amelyek nem voltak a legszebbek. Pár versenyzőt nagyon megszerettem a végére.

Morcant

Vicces, hogy én ezt végignéztem, mert amúgy nagyon nem érdekel a divatvilág. Az itteni ruhák 80%-a szerintem botrányosan ronda volt, de mégis egész megkedveltem ezt a sorozatot. A két házigazda nagyon jó volt, a versenyzők is – egy-két kivételtől eltekintve – rendesek voltak. Plusz öröm, hogy akinek a kezdet kezdetétől fogva szurkoltam, második helyezett lett.

piciszusz 

A Queer Eye-ban nagyon megszerettem Tan-t, de ezt a sorozatot tök véletlen találtam. Alexa baromi idegesítő, csak azért volt ott hogy legyen egy nő is a műsorban.
A tervezők egytől egyig tök ügyesek voltak, mindnek nagyon drukkoltam és csak ámúltam hogy két nap alatt össze raknak egy-ket ruhát, ez rengeteg meló és stressz. Örülök nagyon a nyertesnek is.
update 2023.márc. megnéztem a 2. évadot is, nekem ez is bejött, Gigi jót tett a shownak.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján