Kedvencelte 7

Várólistára tette 28


Kiemelt értékelések

Dianka

1 évad: Nem vagyok oda a sminkelős videókért, de ez a műsor tetszett, egész művészi. Tök jó volt, hogy a versenyzők összefogtak és támogatták, segítették egymást mind lelkileg mind hasznos tanácsokkal. A bírák is egész normálisak, látszott, hogy értenek hozzá, szakmailag is benne vannak, nem csak beszélnek róla. Nekem csak „párbaj” rész nem tetszett. Nagyon igazságtalannak éreztem, hogy nem az esett ki, aki rosszul teljesítette az aktuális feladatokat, hanem aki 5-10 perc alatt „csálébb szömöldökvonalat” húzott. A versenyzők is nagyon szimpik és tehetségesek voltak, bár szerintem spoiler nem érdemelte meg a döntőbe jutást. Nagyon örültem, hogy spoiler nyert, nagyon megérdemelte, iszonyú ügyes „művész”.
2,évad: Egy kicsit módosultak a szabályok az első évad tapasztalatai után, bár a párbaj tematikája maradt. Őszintén a második forduló versenyzői sokkal tehetségtelenebbek voltak, inkább amatőr, alapszintű sminkesek. Már az első adásban kapásból 3 embert is hazaküldtem volna. A versenyzők között csak egyetlen egy „gyémánt csillogott” és nagyon-nagyon szurkoltam neki, hogy nehogy kiessen valami kis apró hiba miatt. De totális győzelmet aratott :D imádtam az összes munkáját a műsorban.
3.évad: Felcsillant a szemem mikor megláttam, hogy folytatódik a verseny, viszont már újat nem igen találtak ki a készítők. Úgy éreztem már kicsit belefárad Val és Dom is, a feladatok sem voltak valami kreatívak. Nagyon nagy hangsúly került a versenyzők magánéletére, „hibáira/bajaira” és kevesebb a tehetségére. Szurkoltam spoiler nagyon technikás sminkes, és örültem a győzelmének.
4.évad: Nagyon meglepődtem, hogy folytatták a műsort és kíváncsi voltam rá, tudnak-e újat mutatni. Kicsit változtak a feladatok, furcsálltam hogy nincs csoportmunka és saját arcos sminkelés sem. Ez az első olyan széria, ahol nem az győzött akinek szurkoltam. Szerintem spoiler sokkal jobb sminkeket készített mint a győztes. spoiler munkái mind a kínai, harcos motívumokat hozták. Ügyes volt ő is, de spoiler művei mind élénk, színes, kreatív és gyönyörű alkotások voltak…ez a párbajos végjáték nem tetszik.

Aurinko

Amit nagyon imádok ebben a versenyben, az a szereplők hozzáállása. Ahogy segítik egymást, szurkolnak egymásnak, tanácsot adnak, megnézik, kölcsönadják. Aggódnak egymásért, örülnek egymásnak. Egyszerűen jó nézni ezt a műsort. Ráadásul mind borzasztó tehetségesek.

muznik 

Nagyon tetszettek a kreatív munkák, a versenyzők is egyre jobbak, a feladatok egyre nehezebbek és a szakma is jobban megismerhette a versenyzőket.

Az első évaddal kapcsoltban teljesen egyet értek @Dianka -val.
A második évad már jobban tetszett! Jobbak voltak a feladatok is. Csóri spoiler már az elejétől kezdve nem volt szimpatikus, nem értettem hogy maradt olyan sokáig bent.
A harmadik évadban spoiler győzelmének nagyon örültem. Dolli abszolút kedvencem volt.

piciszusz 

Az első évadot nagyon hamar végignyomtam, nekem ez bejött, pedig én évi egyszer sminkelek kb. Val egy kicsit teátrális, nekem túl sok volt az ölelkezés, de amúgy baromi ügyesek, tuti folytatom!


Népszerű idézetek

Nilse

Dom: In week one, you wanna make an impression, you wanna show us what you've got.
Val: Sometimes the simplest thing is the most beautiful impression.
Dom: Okay.
Val: It's the most prominent.
Dom: We'll see.

5. évad 1. rész – Bridgerton

Hasonló filmek címkék alapján