Kedvencelte 5

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nahát ennek is egyszer vége lett. Izgalmas játék volt, és a helyszín csodálatos volt, és amerre jártak kirándulni lenyűgöző volt. Voltak kedvenceim, mind bajnokok és kihívók között. :-) Vicces jelenetek is voltak, lehetet rajtuk jókat röhögni is, de itt is, mint minden ehhez hasonló játékban itt is volt háborgás, és veszekedés stb… Bírtam Palik Lacit, amikor bele lendült, és még az arcán is látszott mennyire erőltetve majdnem csak ordítva mondta, mert ez itt az Exatlon. :-D :-D

zozo 

Egyrészt üdítő, hogy végre nem egy főzősműsör vagy kvízshow megy, hanem valami új, másrészt viszont elég unalmas ugyanaz a 8-10 pálya, Palik állandó üvöltése (hogy nem rekedt még be?), és a szükségtelen drámázás is.

sweetheart

Hát öhmmm… Én ebből csak részleteket láttam, de az szerintem elég is volt.
Alapvetően nem vagyok oda semmilyen sportműsorért, de úgy látszik, ezt az atletikus, harcolós, csapatmunka verziót még annyira sem díjazom.
A műsorvezető pedig nekem a porondmesterre hasonlított a L'art pour l'art társulatból. Szinte vártam, mikor mondja, hogy „Nyilazások. Lovazások. Winnetou.”

Kincsanna 

Rengeteg kihasználatlan potenciál maradt a formátumban.
Rémesen hosszú volt: a 81 rész se semmi, de inkább egy-egy adás hossza a sokkoló.
Palik László nekem egy pillanatig nem hiányzott a képernyőről, felőlem nyugodtan élvezhette volna tovább a nyugdíjas éveit.
Feleslegesen és mesterkélten sok volt a dráma – elég lett volna a néhány magától is kialakuló konfliktus.
De a szerethető karakterekkel mégis el tudta érni, hogy részről részre újra megnézzem, bár mindig rezgett a léc, hogy nem folytatom. Egyértelműen a casting a legerősebb része a sorozatnak.

Update a második évad után: kb ugyanez Palikból kevesebb is sok lenne, de a casting megint jól sikerült.

Negative_Singularity

Az első evadot nem láttam, de a másodikat az elejétől kezdve néztem (igen, a Barátok Közt rovására xD). Imádtam az akadályokat, szívesen kipróbálnám őket, persze nyugger tempóban, de azért mókás lenne.
Tetszett az is, hogy egyre többet tudhattunk meg a versenyzőkről, kedvenceim is lettek, akik eléggé inspiráltak ahhoz, hogy újra sportolni kezdjek. Gabi, Dávid, Dorka, Zozó abszolút ilyen emberek voltak.
Sajnos, ami viszont kiborított, hogy főműsoridőben nyomták a lelki terrort, amit a kihívók – főleg Adu, Viki és Dorci – művelt Bogival. Egészen elképesztő volt nap mint nap ezt látni, egyszerűen nem hiszem el, hogyan lehettek… hát, inkább nem is mondok semmit.
De összességében jó volt, szívesen nézném tovább, remélem lesz 3. évad.

1 hozzászólás
Sycho 

Egy újabb megvásárolt műsor… Jó ötlet volt, hogy sporttal dobták fel az unalmas reality koncepciót. Illetve az is plusz pont, hogy nem felesleges szexuálitással és pornó jelenetekkel akarták fokozni az érdeklődést, hanem magával a versennyel. Tehát maga az ötlet remek, a szereplők indokoltak. A gond itt a megvalósításaal van. Nem is maga a pályák, hiszen azok bár sokszor repetitívek, a feladatukat tökéletesen ellátják. Ami egy hatalmas probléma: egyszerűen nem tud a sorozat katarzist elérni azoknák a jelenetek él, ahol kell. Ami egy másik: a kamerabeállítások az ügyességi feladatoknál. Illetve maga a műsorvezető sincs a toppon. A műsor tehát harmatgyenge önmagában, ám a többi valóságshow függvényében abszolút az élmezőny, már ha beszélhetünk ilyenről ezeknél.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján