Életünk története (2020–) 18

Életünk története sztárpárok jövőutazása címmel vadonatúj talkshow-val tér vissza az RTL Klub képernyőjére a Friderikusz Sándor, aki vendégeivel különleges időutazást tesz jelenből a jövőbe. Az Életünk története sztárpárok jövőutazása házigazdája Friderikusz Sándor lesz, aki… [tovább]

magyar

Szereposztás

Friderikusz Sándorönmaga
Schobert Norbiönmaga
Rubint Rékaönmaga
Nagy Ervinönmaga
Borbély Alexandraönmaga
Gáspár Laciönmaga
Gáspár Nikiönmaga
Peller Mariannönmaga
Peller Annaönmaga
Balsai Móniönmaga

További szereplők

Kedvencelte 4

Várólistára tette 13


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Tartottam a műsortól, hogy gagyi lesz vagy túl mű, de valamiért ezek az életek, ezek a kapcsolatok és ezek az idősödések nagyon megérintettek. Friderikusz nagyon jól vezette a műsort, szépen formálta a beszélgetéseket. Érdekes ez a formátum. Szentimentális, szóval kell a zsepi hozzá.

MrsCumberbatch 

Azt kaptam, amit vártam. Se több, se kevesebb mint a bemutatóban volt. Pont az. Laza esti program. Bár azért remélem, lesznek jobb vendégek is mint sóberték.

clarity 

azt hittem, valami gagyi paródia lesz. nem ismerem a külföldi formátumot. kellemesen csalódtam. mondjuk Friderikusz neve garancia a minőségre. a folytatásra kíváncsi leszek, mert oké, hogy egy huszonx éve együtt élő házaspárnál ez a jövőbe nézés érdekes lehet. abban a kapcsolatban már van anyag, meg tartalom. de egy pár éve együtt lévő párnál ebbe vajon mi a pláne.

eszternemeszti 

Sok értékelést olvastam erről a sorozatról, mert érdekelt az emberek véleménye. Sokan úgy találták, hogy pont a pandémia idején létrehozni egy szomorú műsort elég rossz ötlet volt, hisz így is elég szomorkodás van az életünkben.
Én viszont úgy gondolom, hogy rengeteg dologra felnyitja az emberek fejét és gondolkodását is nézőként (is).


Hasonló filmek címkék alapján