Egy hét (1920) 23

A film cselekménye a két főszereplő, Keaton és Seely köré szövődik, akik friss házasokat játszanak. A pár egy saját maguk által felépíthető házat kapott nászajándékba, amit úgy hirdettek, hogy „egy hét alatt össze lehet szerelni”.

Teljes film

Szereposztás

Buster KeatonVőlegény
Sybil SeelyMenyasszony

Kedvencelte 2

Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

krlany 

Hogyan építs elemekből összerakható házat minimál szerelési útmutató mellett egy hét alatt. Hát így!:D Imádom a formatervezett ház dizájn alakját, a forgóajtós vizesblokkot, a motorháztetőn forralt kávét, a vállon hordozható pianínót… és még kacsalábon is forog.:D

Gwener 

Csoda, hogy Buster túlélte a hetet – főlek péntek13.-át :DD
És az IKEA innen lopta az ötletet :DDDD
És az a fürdőkádas jelenet :DDDDDDDDDDDDDD

Banditaa 

Kicsit se füle, se farka, de azért még így is vicces. Buster úgy esik, ahogy más levegőt vesz, mindig megdöbbenek azon, mikre volt képes. A történet nem egy nagy kunszt és az ellenhőst is elveszítjük valahol a film közepe táján.
Ami engem mindig megdöbbent a nagyon régi filmek esetén, hogy milyen kihalt is volt Amerika. Valahogy félelmetes egy kicsit.
Szóval nézhető, de akkor már inkább a hosszabb filmjei Busternek.

ChEebor 

Buster Keaton és Sybil Seely egy nagyon kedves kis vígjátékot tárnak elénk, jópofa helyzetekkel és ahhoz képest meglepően jól előrehelyezett romantikával. Elég mozgalmas az a bizonyos Egy hét és természetesen egy Péntek 13. is benne van, úgyhogy a nevetés garantált.

annagramma

1920-at írunk, és a szerző reflektál önmagára és a vászonra!


Hasonló filmek címkék alapján