E mo shao ye bie wen wo (Master Devil Do Not Kiss Me 1.) (2017–2017) 11

Master Devil Do Not Kiss Me · 恶魔少爷别吻我
25' · kínai · romantikus, vígjáték, sorozat, ifjúsági
1 évad · 23 rész

A történet hősnőnket, Chu Xia-t követi nyomon, aki miután elveszti édesanyját egy gazdag család szárnyai alá kerül. Ott lehetősége nyílik tovább tanulni egy elit iskolában, ám a történet ennyire nem egyszerű, a kényelem mellett ellenségei számai is nő, a család vele egykorú fia, nem szimpatizál… [tovább]

Szereposztás

Li Hong YiHan Qi Lu
Fair XingAn Chu Xia
Qie Lu TongMeng Xiao Nan
Fu Long FeiJiang Chen Chuan
Sun An KeMo Xin Wei
Li Cen YiFeng Shao
Li SundayWan Zi
Feng Xiao TongMr. You Tian
Yang Zhi YingXiang Man Kui
Bai Cheng JunGao Gan

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 17


Kiemelt értékelések

Bea_Csakegyolvasólány 

Rosszabbra számítottam, de hála Istennek teljes kikapcsolódás volt ez a sorozat. Sokszor megnevetettet, ugyanakkor el is szomorított. Sajnáltam szegény An Chu Xia-t, ugyanis a dráma elején nem volt kegyes hozzá a sors, de aztán mégis jó helyre került. Han Qi Lu kezdetben idegesített az arrogáns viselkedésével, de aztán őt is megszerettem, illetve megértettem, amiért kételkedett a női nemben.
Rajtuk kívül még Ling Han Yu-t, Meng Xiao Nan-t és Jiang Yuan Yuan-t is megkedveltem. Mindnyájan ott segítettek, ahol tudtak, ugyanakkor komikus helyzeteik is akadtak bőven. Főleg Yuan-nak – Han Qi Lu édesanyjának –, aki mindent megtett azért, hogy a fia és An Chu Xia egy párt alkossanak.
Összeségében tetszett, mert minden volt benne, ami egy iskolai drámában kell: tragédia, rivalizálás, barátság és szerelem.
Viszont az utolsó epizód….Neki kell kezdenem a második évadnak. :D

ZPetra 

Nagyon aranyos, és bár az eleje elég meredeken indult meg lefelé, a végére nagyon a szívemhez nőtt és hozott egy jó kis színvonalat.
Szerettem, mert sokszor jókat lehetett rajta derülni, feldobta az ember napját. Persze, emellett volt benne egy kis komolyság, nem az az esemény nélküli történet.
Negatívuma talán annyi, hogy az évad utolsó részét nagyon összesűrítették.

krlany 

1. évad
Egy kedves, aranyos sorozat, ahol a sok gazdag, elkényeztetett srác között a suliban feltűnik egy talpraesett, vagány lány, aki elég bátor ahhoz, hogy azt mondja, nincs lehetetlen. Persze, vannak lovagok, meg riválisok, meg minden ilyesmi, ami csak kell… a legutolsó részt egy kicsit túltolták akcióban, meg úgy mindenben, bele sem fér 25 percbe ennyi minden… Izgalommal várom a következő évadot!

Dianka

Az elején nagyon gagyinak tűnt, a sok béna paróka, a túlzott smink meg a gáz jelenetek miatt, de valahogy aztán megfogott valami. Ahogy haladt a történet, kezdett érdekes lenni, és örültem, hogy Chu Xia nem az a nebáncsvirág, félénk visszahúzódó lány. A suliban gazdagék elég sokat szekírozzák szegényt, de nagyon jól állja a kiképzést, de mégis mindig ő jár rosszul a végén, de soha nem csügged. Szerintem nagyon kevés a 25 perc epizódidő, cselekményét tekintve nem férnek bele a „jelenetek”főleg ha valami izgalmasabb történik… A 2. évadtól jóval többet vártam, olyan minta a kirakó,nagyon darabos alig vannak összekötve az „események” amik, azért bőven vannak. Sok titokra derült fény, rengeteg az ármány és intrika, és persze a szerelmi sokszögek is bonyolítják a dolgokat. spoiler lezárás után nagyon feleslegesnek érzek még 46 epizódot ráadásul új szereplőkkel a 3. évadban…


Népszerű idézetek

ZPetra 

Nem számít, hogy gyűlölsz, vagy szeretsz valakit, egy része akkor is ott marad a szívedben.

1. évad 6. rész

Folytatása

Összehasonlítás

Master Devil Do Not Kiss Me


Hasonló filmek címkék alapján