Bűvös pillanatok (1989) 3

Magic moments
105' · angol · dráma

Troy Gardner, a szenzációs bűvész mindig élő fellépéseket vállal, ám egy filmes cégtől megkeresik egy tv-show készítése miatt, miután látják az egyik felépését. Beleszeret a lányba, Melanie James-be, akit a szerződés megkötésére küld hozzá a tv-producer. A bűvész, minden varázslatot bevet, hogy… [tovább]

Szereposztás

John SheaTroy Gardner
Jenny SeagroveMelanie James
Alison SterlingClare
Debora WestonBeth
Pepe YepesPaco
Stephen HoyeTony
Sam DouglasLee
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

Alexandra

Ááááá, legalább 20 éve keresem ezt a filmet. Anno imádtam, de nem maradt meg, csak a vége, a széf, a romantika… és most tök totál véletlenül szembejött velem! Már hetek óta gondolkodom, hogy kiírom Snittre, hátha ismeri valaki, és teljesen véletlenül rákattintottam (nem itt). Most úgy örülök, mint majom a farkának. Olyan jó volt újra megnézni.

Meryl 

Az eleje elég csöpögősen indult, 1 óra után indult be úgy igazán a film. Lee tetszett a legjobban a filmben, de főként az elején. :D Azok az arcok amiket vágott.. Összességében, egyszer nézős nem rossz film, de van akinek unalmas lesz. Néhol én is unatkoztam, lehet ha rövidebb lett volna és kicsit összesűrítik akkor jobb lett volna a végeredmény.

Trixi 

Néha jó egy ilyen régi hangulatú (ó, te jó ég, milyen vén vagyok :D ) filmet megnézni. Tényleg megvan a maga varázsa. Ha már varázs, azaz varázslat – a történet igencsak egyszerű, Mr. Varázsló beleszeret Miss Unalmasba, és ez még N.R.-hez képest is meglehetősen laposka.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján