Black Sabbath the End of the End (2017) 1

A „The End of The End” annak a zenekarnak az utolsó koncertfilmje, akik nélkül a metál nem lenne az, ami. A Black Sabbath The End nevű búcsúturnéjük keretében 2017. februárjában visszatért oda, ahol minden elkezdődött: a turné utolsó fejezeteként 81. koncertjüket szülővárosuk, Birmingham… [tovább]

angol · magyar
Hirdetés

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

Almost_Zed 

Nem „vegytiszta” koncertfilm, mivel az előadást interjúrészletek, stúdiózás tördeli szét. Azt hiszem egyszerre túl sok mindent akartak belesűríteni a filmbe, így aztán felemásan félig dokumentumfilm, félig koncertfilm lett. Én szerencsésebbnek tartottam volna ha lett volna egy film a teljes fellépésről, egy másik pedig a stúdiózásról és a beszélgetésekről. Bill Ward, az eredeti dobos hiányzott ebből a filmből, kár, hogy legalább erre az utolsó bulira nem tudták rendezni a nézeteltéréseiket.
A srácok nagyon jól nyomták le a műsort, Ozzyt az első számnál éreztem egy kicsit gyengébbnek de aztán hiba nélkül hozta mindenki a kötelezőt. Zeneileg és látványilag is számomra meglepően profi előadás volt.
Ozzy, Tony, Geezer: God Bless You!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján