Beelzebub-jou no Okinimesu mama. (2018–2018) 1

As Miss Beelzebub Likes. · ベルゼブブ嬢のお気に召すまま。
23' · japán · romantikus, vígjáték, fantasy, sorozat, anime 13
1 évad · 12 rész

Murin mindig is arra vágyott, hogy a félelmet keltő Démonkirállyal dolgozhasson. Azonban mikor munkába áll, rá kell döbbenjen, hogy a valóság kicsit más, mint amit elképzelt. A Beelzebub névre hallható hölgydémon keményen dolgozik, ugyanakkor imádata a bolyhos dolgok iránt felveszi a versenyt a… [tovább]

Szereposztás

Oonishi SaoriBeelzebub
Yasuda RikuyaMurin
Matsuoka YoshitsuguAstaroth
Hino SatoshiAzazel
Kuno MisakiBelfegore
Yuuki AoiDantalion
Akasaki ChinatsuEurinome
Okitsu KazuyukiMolek
Kakuma AiSalgatanas
Yanagi KouheiGusion

További szereplők

Hirdetés

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

Nihilchan92

Az alapkoncepció nagyon tetszett és kellemesnek gondoltam a grafikát is, ezért kezdtem el nézni. Nagyon hamar kiderült, hogy ez az anime cuki. A karakterek aranyosak, a színvilág bájos, az édességek finomnak tűntek, a bolyhos dolgok pedig pihe-puhák. És ennyi.

És szerintem a szereplők pár epizód után durván idegesítőek. Viszont könyvtárosként nagyon boldoggá tett, hogy a démonok többsége rendszeresen látogatja a könyvtárat.

Szeretem az aranyos dolgokat, de örültem volna, ha több a cselekmény. Én legalábbis nagyon hamar meguntam, hogy lényegében semmit nem kezdtek a történettel, és szimplán minden csak aranyos volt. Igazából romantikusnak nevezhető, de semmi nincs kidolgozva.

Olyan, mintha tényleg csak az lenne a célja, hogy cuki legyen. Ez nem rossz dolog, de nekem nagyon hiányzott a tényleges történés, egy szépen felépített cselekmény vagy csak az alapkoncepcióban rejlő lehetőségek kihasználása. Nem nevezném csalódásnak, mert nagyon korán kiderült, hogy ettől ennyi telik, ráadásul életemben nem láttam ennyire cukormázas animét, de tipikusan olyan, amit megnéztem, viszont két hét múlva nem fogom tudni, mit láttam.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján