Ban shi mi tang ban shi shang (2020–2020) 13

Love Is Sweet / Half Honey and Half Hurt · 半是蜜糖半是伤
45' · kínai · dráma, romantikus, vígjáték, sorozat, családi 15
1 évad · 36 rész

Jiang Jun a hősnőnk felvételizik az MH Biztonságos Befektetések Bankcsoporthoz, ahová nem könnyű bejutni. A végső, döntő interjút nagy megdöbbenésére Yuan Shuai tartja. Ő volt valaha iskolai éveinek megkeserítője. Ráadásul – nem titkoltan – túl gyöngének tartja az állásra. Sikerül-e minden… [tovább]

kínai · angol

Képek 414

Szereposztás

Leo LuoYuan Shuai
Bai LuJiang Jun
Gao Han YuDu Lei
Xiao YanXu Li
Riley WangLi Xiao Chuan
Zhao Yuan Yuan (1991)Qiao Na
Guan Zi JingSu Chang [Yuan Shuai titkára]

Kedvencelte 5

Várólistára tette 29


Kiemelt értékelések

Betűfaló 

Kb a felénél tartok. A részek végén a dal nagyon szép. Jó a sorozat, bár a másik páros elég idegesítő.
Végignéztem. Volt egy pont, amikor egy napra félretettem, mert úgy gondoltam, kicsit túl fogják tolni benne a dráma részt, és alapjáraton is feszült voltam. Végül jól megoldották, nem húzták el.
A sírás-dolog annyira a háttérbe szorult egy idő után, hogy még amikor érthető és elvárható (?) lett volna, akkor sem történt meg spoiler. Ettől függetlenül jó kis sorozat volt, egy kis izgalommal is megspékelve. Azért amellett nem tudok elmenni, amikor a pasi betegnek tetteti magát, és a csaj úgy csinál, mintha elhinné, de közben folyton „kimosolyog” a helyzetből. Ez feltételezem direkt volt így, de engem nagyon zavart, csakúgy, mint a film utolsó mondata, a nézők felé fordulás. spoiler Szépen lezárták a végét.


Hasonló filmek címkék alapján