Az elveszett szoba (2006–2006) 48

Joe Miller gyilkossági nyomozó soron következő ügyét minden eddiginél szokatlanabb körülmények közt kapja kézhez. Egy zálogházban két férfi összeégett holttestére talál, akik a jelek szerint egy kulcs és egy megszegett egyezség miatt kerültek át a túlvilágra. A kulcs átvétele után Joe rájön,… [tovább]

Képek 1

Szereposztás

Peter KrauseJoe Miller
Kevin PollakKarl Kreutzfeld
Julianna MarguliesJennifer Bloom
Dennis ChristopherDr. Martin Ruber
Ewen BremnerHarold Stritzke
Peter JacobsonWally Jabrowski
Elle FanningAnna Miller
April GraceLee Bridgewater
Margaret ChoSuzie Kang
Roger BartHoward 'The Weasel' Montague

További szereplők

Kedvencelte 16

Várólistára tette 51


Kiemelt értékelések

Negative_Singularity

Jaj, de régóta halogattam már! Nagyon jó kis szösszenet volt, és nagyon sajnáltam, hogy csak három részes, mert a téma mélysége ellenére, így csak a felszínt kapargatta meg. Már az első pár perc egy nagyon különleges hangulatot, majd világot teremtett attól a pillanattól kezdve, mikor a főszereplő a szobába lépett.
Összetett és nagyon rétegelt sorozatról van szó, mind térben, mind időben, mind az emberi lélek tekintetében. Az elején még nagyon óvatosan elmagyaráztak mindent, hihetetlen következetes volt minden képkocka, de a végén éreztem némi kapkodást; elfért volna egy negyedik rész. Aztán az is érdekelt volna, hogy mi történt a legvége után?
Nagyon remélem, hogy valaki(k) majd hozzányúl(nak) ehhez a filmhez, mert hihetetlen fantázia és lehetőség van benne; a hangulata pedig… oh, istenem, az a poros kis motelszoba a sivár pusztaságban, amiben az élet mégis lüktet, hát komolyan megőrülök, hogy csak 3 részes volt.

EfCsabi

Egy elég régen készült mini-sorozat, de ahhoz képest nagyszerű, egy elveszett kincs :) Van benne misztikum, humor, némi dráma. Engem nagyon megfogott a történet az elveszett szobáról, a hétköznapi tárgyakról, amiknek különleges képességei vannak, az openingje is emlékezetes maradt. Ajánlom a sorozatot, ha némi fejtörős történetre vágysz. A vége tartalmaz lezárást, de még benne lett volna a folytatás lehetősége, mert még nem derült ki sok minden a motelszobával kapcsolatosan, illetve sok tárgy van amivel még nem találkoztunk, sajnálom, hogy nem lett következő évad, és így megmaradt minisorozatként.

csakb

Évente egyszer újra tudom nézni, mindig beszippant. Már a főcímbe beleborzongok. :)
https://youtu.be/2oqnAvBOCxQ

TejesMasni

Tetszett a története, jók voltak a karakterek is! A színészek jól hozták a szerepeiket. Izgalmas volt a spoiler Ajánlom mindenkinek, aki egy izgalmakkal teli kikapcsolódásra vágyik!

julcseee 

Annyi jót olvastam róla, és annyian ajánlották hogy megnéztük, de csalódnom kellett. Persze, nem ez a legrosszabb sorozat amit valaha láttam, de közel sem a legjobb. Kicsit gagyi is volt néhol, a vége meg túl összecsapott és maradtak kérdések is… többre számítottam.

Carmilla 

Az alapötlet maga jó, de a kivitelezés… az meglehetősen gyönge. Ahogy a színészi játék is.
Sok indokolatlan, értelmetlen párbeszéd (pl. személyes találkozóval, mikor lezavarhatták volna telefonon is), ripacs szereplők (Ruber, Stritzke), felesleges és logikátlan viselkedésformák és fordulatok stb.
spoiler

hankman 

Nagyon izgalmas az alapötlet és egy még izgalmasabb bonyodalmat vetettek be a legelején.
spoiler

Voltak itt viccesebb karakterek, jó helyzet komikumok, furfangos ötletek. spoiler

Sajnos viszont a végére kifogyott a lendület a sorozatból, és túlságosan agyon misztifikálták, nagyon meg akarta magyarázni a dolgokat, de közben a „nesze semmi fogd meg jól” módszerre szúrta ki a szemünk.
spoiler

Kis csalódást okozott a vége fele, viszont az alapötlet nagyon jó. Egyszer érdemes végig nézni, de engem kicsit megsebezve hagyott.


Hasonló filmek címkék alapján