Arthur (1996–2022) 31

Végre hozzánk is megérkezett Arthur. Ez a fantasztikus, ellenállhatatlanul kedves rajzfilmsorozat rengeteg díjjal lett jutalmazva az elmúlt évek során, többek között három Emmy díjat mondhat magáénak, és győztese a British Academy of Film and Television Arts-nak is.

A történet Marc Brown… [tovább]

Szereposztás

Michael YarmushArthur Timothy Read (hang)
Michael CalozDora Winifred "D. W." Read (hang)
Bruce DinsmoreDavid Read (hang)
Sonja BallJane Read (hang)
Daniel BrochuBuster Baxter (hang)
Melissa AltroMary Alice "Muffy" Crosswire (hang)
J.T. Turnernarrátor
Joanna NoyesNagymama (hang)
Jodie RestherFrancine Frensky (hang)
Arthur HoldenMr. Ratburn (hang)

Kedvencelte 18

Várólistára tette 24


Kiemelt értékelések

Lexy

Te jó ég, de imádom! És igen, jelen időben, mert mai napig előfordul, hogy rákeresek YouTube-on, és a legnagyobb boldogsággal nézem újra a hőn szeretett epizódokat. A Varázslatos iskolabusz mellett ez volt a másik óriási kedvencem, és amit szintén értelmes rajzfilmnek tartottam. Emlékszem, milyen nagy dilemmában voltam, mert sosem tudtam eldönteni, hogy ki milyen állat. Arthurról például mindent gondoltam, csak azt nem, hogy ő egy földimalac. Meg persze rengeteget nevettem azon, hogy „az állat állatot tart”. :D Jaj, mennyi emléket idézett most fel bennem. Azt hiszem, megyek is, és megnézek gyorsan egy részt. :)

GentleRain 

Aranyos kis rajzfilm, bár az állatok 99%-áról, többek között Arthurról sem lehet megállapítani, milyen fajta. Először azt hittem, hogy egér, vagy medve. Ha nem írják oda, hogy tengerimalac, sosem találom ki.

Kyupirappa

Nagyon szeretem ezt a mesét, mert teljesen a gyerekek világáról szól, egyáltalán nem pörgős és természetellenes színű, sokkal inkább valóságos és nyugodt. Megy ez egyáltalán még a TV-ben?


Hasonló filmek címkék alapján