Appra magyar! (2017–) 8

Az Appra magyar! – A gondolatolvashow a nézők véleményét kutatja és a legkülönfélébb érdekes, pikáns és megbotránkoztató kérdésekre adott nézői válaszokból megtudhatjuk, miként vélekedik a többség az adott témáról. A stúdióban minden héten öt sztárvendég versenyez egymással azon, hogy vajon… [tovább]

Szereposztás

Liptai Claudiaműsorvezető
Appra magyar! (2017–)

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Szórakoztató, és volt pár vicces pillanata is. :) Bírtam, ahogy a sztárok próbálták eltalálni mire gondolhat az adott kérdésekre az emberek.

Valcsa

Ééés most értem az összes adás végére (tévézni nem szoktam, TV2-t főleg nem szoktam nézni, viszont youtube-on visszanéztem). :) Mondjuk annyira nem tartott sokáig, 19 adás volt össz'-vissz'. Engem kellően lekötött, érdekes volt, a címe is nagyon frappáns és találó. :) Az kezdetben baromira irritált, hogy minden „sztárvendég” egyszerre dumált, meg sem hallgatták egymást (ezt mondjuk a rövid műsoridő számlájára írom, kevés idő jutott 1-1 kérdés megvitatására), meg sokszor Claudián is nagyon látszott, hogy baromira nem érdekli, hogy mit mondanak a vendégei: vagy arra koncentrált, amit épp a fülébe mondtak a szerkesztők, vagy már a következő lépésnél járt, és oda se bagózott arra, aki éppen beszélt… (Kasza Tibit, Somát, Nárayt, Rubint Rékát + Norbit, Gundit nagyon bírtam amúgy. :)) )
A kérdések zöme olyan volt, amire én is kíváncsi voltam, hogy az emberek hogyan vélekednek róla, a kísérlet rovat meg egyértelműen kedvenc volt. :))
Nem szoktam a hasonló showműsorokat nézni, de ez tetszett, el bírnék viselni belőle majd egy 2. évadot is. :)


Hasonló filmek címkék alapján