A túlélők (1983) 11

The Survivors
102' · amerikai · dráma, vígjáték, krimi

Donald Quinelle épp kereskedelmi igazgatói posztról álmodozik, amikor főnöke papagája közli vele a hírt: ki van rúgva. Ugyanezen a szép napon Sonny Paluso végignézi, amint kedvenc benzinkútja a levegőbe repül. A két szerencsétlen fickó egy New York-i kávézóban talál egymásra, ahol is véletlenül… [tovább]

angol

Szereposztás

Robin WilliamsDonald Quinelle
Walter MatthauSonny Paluso
Jerry ReedJack Locke
Kristen VigardCandice Paluso
Anne PitoniakBetty
James WainwrightWes Huntley
Annie McEnroeDoreen
Bernard BarrowTV-állomás igazgatója
Marian HaileyJack felesége
Joseph CarberryMatt Burke nyomozó

További szereplők

A túlélők (1983)
Forgatókönyvíró
Zeneszerző

További stábtagok

Gyártó
Rastar Films

Várólistára tette 15


Kiemelt értékelések

Hippoforaccus 

Kissé lagymatag vígjáték, ami arra próbál építeni, hogy a két főszereplő beskatulyázott karakterét egymás mellé rakja. Ez inkább kisebb, mint nagyobb sikerrel válik be. Ez nem is lenne vészes, de a sztori elég gyér. Vannak benne jó poénok, de ez kevés, hogy ellensúlyozza az előbbi hátrányokat.
Egyszer nézhető, de ennyi.

ChEebor 

Azért néztem meg, mert szerepelt benne Robin Williams és Walter Matthau együtt, és nehéz ellenállni annak, ha az ember kedvenc színészei közül kettő együtt mókázik. Sajnos azonban Williams és Matthau humora nem igazán kompatibilis egymással, még akkor sem, ha rengeteget javít az, hogy a karakterüket viszont ügyesen alkalmazzák, segítik egymást. A film alaptörténete jó, de az eleje nagyon elhúzódik, aztán meg inkoherensen forog tovább, ami elég nagy baj. De mégis, bejött a film, mert valahogy ez ellenére működik. Nem az a klasszikus, aminek lennie kellett volna, de tudtam rajta nevetni, már csak az abszurditása miatt is.


Hasonló filmek címkék alapján