A tél hercege (2017) 61

A Royal Winter
84' · amerikai · dráma, romantikus, tévéfilm, családi

Miközben egy last-minute európai nyaraláson van, a fiatal Maggie egy valódi tündérmese közepén találja magát. Az egész egy jóképű helybélivel való véletlen találkozással kezdődött, és még ki tudja, hová fejlődik a dolog. A helyzet azonban egyre bonyolultabbá válik, amikor Maggie rájön, hogy az… [tovább]

Szereposztás

Merritt PattersonMaggie
Jack DonnellyAdrian
Samantha BondBeatrice
Rhea BaileySarah
Cian BarryFelix
Christopher BowenWickford
Ryan EllsworthHenrik
Dixie EgerickxKatya
Roy McCrereyMason
Suanne BraunElaine

További szereplők

Kedvencelte 6

Várólistára tette 34


Kiemelt értékelések

kiruu

Hát, nem arra számítottam, hogy a film felét végig sétálják, a srác ráadásul egy bőrdzsekiben télen, a hidegben. Én nem szoktam észrevenni, hogy egy színész hogy alakít, de itt még nekem is feltűnt, hogy nagyon kis gagyik. Ráadásul én egy romantikus vígjátékra számítottam, de ez dráma, és az egész film eléggé borongós hangulatú sétákból áll.

christine

Végre valami újdonság a romantikus filmek kategóriájában, ami túlmutat a „sz.r”-on. :)) Ez nekem kifejezetten tetszett, tökéletes kikapcsolódást nyújtott, és még most is emlékszem a főbb mozzanatokra. Ajánlós.

krlany 

Hát ez tényleg egy tündérmese… modernkori herceg álruhában ló helyett motoron. a szegényeknek nem alamizsnát oszt, hanem jótékonysági munkát végez, és beleszeret a nép lányába, ahogy kell… egyébként egy aranyos, rózsaszín ködfelhő… no, ilyen nem történik veled.:)

coni

Délutáni limonádénak tökéletes. De azért többet is kószálhattak volna a kastélyban és kevesebbet az utcákon. :)

SunflowerSz 

Egyszer nézős kategória, nekem ez sajnos annyira nem is volt karácsonyias. Az alapsztori nem zavart, habár már lassan azt lehet mondani, hogy lerágott csont, nagyon sok hasonló filmet láttam az utóbbi időben. De így egyszer oké volt tényleg, végül is semmi extra, de rövid.

barbymalik0112

Egyszer nézhetős filmecske az olyan betegeskedős hétköznapokra, amikor megváltás egy kis csöpögős romantikával átszőtt cuki ám kiszámítható történet.

Kontra_Judit 

Aranyos romantikus film az igaz szerelemről és a tökéletes anyósról, igaz meseszerűen bemutatva. Hideg téli estére még jobban illene, de így is remekül szórakoztam.

Pennmenelien

Én és hercegem c. film koppintása téli környezetben és egy kitalált királyságban. És a herceg még csak nem is annyira helyes. A többi tipikus limonádés, Hallmark gyártású filmhez illő, szóval házimunkához tökéletes volt.

K_Csilla 

Ezt a mesét már láttuk. Minek még egy?! -.-'

Sunshine 

A tipikus tündérmese, egy aranyos (kitalált) kis országban. Romantikus (Olaszo-ra hajazott) kis utcákkal és mesés esti fényekkel. Van, hogy az ember ilyenre vágyik. :)
Tetszett, hogy spoiler


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján