A szomszéd fiú (2015) 145

The Boy Next Door
91' · amerikai · romantikus, thriller 18

0 díj · 1 jelölés

A férjétől frissen elvált Claire (Jennifer Lopez) józan ítélőképességét elveszítve egy éjszakás kalandba bonyolódik tinédzser fiának legjobb barátjával, akit Ryan Guzman alakít. A bajok akkor kezdődnek, amikor Claire megpróbál hirtelen véget vetni a fiú vonzalmának, mert attól tart, hogy Noah… [tovább]

magyar

Szereposztás

Jennifer LopezClaire Peterson
Ryan GuzmanNoah Sandborn
Kristin ChenowethVicky Lansing
John CorbettGarrett Peterson
Bailey ChaseBenny
Travis SchuldtEthan
Ian NelsonKevin
Hirdetés

Kedvencelte 15

Várólistára tette 97


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát érdekes film. Voltak részek, amik tetszettek, de voltak amik nem. Túl naiv és kiszolgáltatott volt Claire és ez néha túl sok volt nekem. Jenifer Lopez alakítása tetszett nagyon ellet találva csak túlzásba ment néha. Ellenszenvben Noah karaktere nagyon tetszett. tudom, hogy beteges és pszichés karaktere van, de megveszek Ryan Guzman-ért. Imádom a pasit. ❤
Sajnáltam Vickyt, de frászt kaptam a hangjától. Vicces volt, de a hangja pfff…

Negative_Singularity 

Nem igazán értem, miért van lehúzva ez a film, azt meg főleg, hogy Lopez alakítása miatt miért került Arany Málna jelölésre; nem kedvencem a színésznő, de nem játszott rosszul, sőt! A cselekmény olyan, amilyen, nincs nagyon túlbonyolítva, de hát kellenek ilyen filmek is. Szerintem egész jó volt, egyszer nézősnek mindenképp, ráadásul a vége után engem nem engedett el a film, a stáblistát végigbambultam és gondolkoztam közben, hogy mennyire őrült módon tud kötődni egyik ember a másikhoz – negatívan.

NaNa_88 

Ez a film egy közepest kapna tőlem. Semmi újat nem láttam, de nem unatkoztam a megnézése közben. Kicsit beteg, meg Jennifer Lopez, de nem volt rossz egyszer. Többször nem.

Koksa

Tépte az idegeimet. A női kiszolgáltatottság amúgy is egy számomra gyűlölt téma (bár kinek nem?), és ez a film extrán rákontrázott. Jó volt a szereposztás, bár Vicky magyarhangjától a hideg rázott :D

NinaAva

Nem volt ez egy rossz film. Ijesztő, na az volt. A történet jól fel volt építve, a lelki nyomást és lelki terhet nagyon jól mutatta be. A szereplők is eléggé jó alakítást nyújtottak szerintem.
Eléggé durva volt, de még én, aki az első véres jelenetnél is sikítva takarom el a szememet, végig tudtam nézni, és csak egy-két jelenetnél fordultam el!
Jennifer Lopez eszméletlen volt benne!
És Ryan Guzman… Nem véletlenül imádom! Nem a hős srác karakterét alakította, és mégis jól hozta a szerepét. És azok az izmok! *-*

Szóval nem rossz ez a film, nekem tetszett.

AnnaAnn

A film átlagos, abból a szempontból, hogy hasonlót már láthatott mindenki. Van olyan, ahol férfi az, aki ilyesmit művel (mint a filmben), de van női változat is. Ezt talán Jennifer Lopez emeli ki a tömegből, és azért némi akció is van benne, leköti a figyelmet. Egyébként ez olyan történet, ami megeshet akár napjainkban is. A főszereplő jól adja a pszichopatát.

Lexy

A történet tagadhatatlanul sablonos, de ha másért nem is, azért a néhány perc izgalomért a végén szerintem megéri végignézni. Engem tulajdonképpen végig lekötött, tetszett ez a feszült hangulat. Mondjuk én alapból szerintem azokat a történeteket, amelyek pszichopatákról szólnak, és hát Noah mindenképp annak tekinthető. Bosszantóan izgalmas volt nézni, hogyan képes egy ilyen ember manipulálni másokat. Ugh, még mindig a hideg futkos a hátamon. Egyszóval nekem tetszett, nem világmegváltó alkotás, de legalább mindvégig érdekes marad.

dezirel

Az alaptörténet nagyon érdekes, nagyon vártam ezt a filmet, és még az se tántorított el, hogy JLo bizony eddig csak olyan filmekben kapott szerepet, amik nekem nem annyira jöttek be.
Nézhető, de messze alulmúlta az elvárásaim. A feszültség elég haloványra sikeredett. És a felétől egyre kuszább és durvább lett. A végére a thrillerből átmentünk kaszabolós horrorba, amit meg főleg nem értékeltem… (eltakart szemmel veszekedtem a tévével, hogy legyen már vége…)

Titcsi

Kicsit sablonos, kiszámítható és néhol unalmas volt a film. Mintha láttam volna már hasonlót is,de a címe nem ugrik be. Számomra egyszer nézhetős film. És a vége sem nagyon tetszett, hirtelen lett vége, vagy nem is tudom.

Rhyme 

Nem is tudom mi volt a gond igazán ezzel a filmmel. Azthiszem eltúlozták a srác agresszivitását. Mármint oké, hogy van. aki ilyen, de ilyen rövid idő alatt nem lehet ennyire megszállott. S Claire meg egyből kellett volna szóljon, amint valami nem stimmelt.
Lényegében egy egyszer nézhetős, középkategóriás film, de az aranymálna jelöléssel nem értek egyet.


Népszerű idézetek

lugeos

Mert Claire… Én soha, de soha nem engedlek el.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján