Kedvencelte 1

Várólistára tette 54


Kiemelt értékelések

mary_chan 

Nagyon tetszett mindkét dokusorozat, és az is jó volt, hogy nem ugyanarról szóltak. Ez inkább a színészekre fókuszált és az utolsó évadra. Jó lett volna látni azért több szereplőről és akár több évadról ilyen kisfilmet.

pizza42 

Imádtam, hogy bemutatták az egyes színészek tanulási, gyakorlási szokásait, és ezek a plusz infók, hogy mit hogyan vittek végbe és egy-két jelenet milyen hosszú idő volt, mennyi munkát fektettek bele. Engem lenyűgöz.

Bunney 

Szívesen néztem volna minden évadról ilyen kisfilmeket, n3m csak az utolsó évadról… hogy hogyan érezték az elejétől, hogyan alakultak a karaktereik, közben hogyan élték meg a dolgokat. De nyilván az elején nem lehetett tudni mekkora siker lesz ez.
A vége megható volt, pont Tokio érzéseivel, történéseivel zárul, pedig őt bírtam a legkevésbé, de a végére csak megkedveltem kicsit, ahogy megismertük a történetét. Kíváncsian várom a folytatást! :)

Emőke_Kincses

Szuper volt ez a dokumentumfilm is, a színészek elmesélték milyen volt felkészülni a szerepükre. Tetszett, hogy az első részt Úrsula, a másodikat pedig Pedro narrálta, gondolom ezért lett ez a doku címe. :D
Szerettem, mert megszerettem a karaktereket és a színészeket és többet akartam látni belőlük, sajnálom, hogy vége.

kakaóscsigaaa

A minisorozat is sok érdekességet rejt, ráadásul a színészek is sokat beszélnek arról, ők hogyan élték meg a forgatás egy-egy pillanatát. Egyszóval: imádtam :D.


Népszerű idézetek

Emőke_Kincses

Úrsula Corberó: Számomra a sorozat sosem ér véget. Nincs vége. [A szívére mutat.] Örökre itt marad.

2. rész – 2. epizód

Hasonló filmek címkék alapján