Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

Liza 

Már akkor régen rossz volt, amikor az elején elkezdett hasonlítani a Nicolas Cage-féle fantasztikus Az otthagyottak c. filmre, akkor kellett volna kinyomni. Olyan lassú, hogy az összes szereplőnek van ideje elmondani az élettörténetét, megoldani azt, majd tanácsot adni másoknak, pedig a játékidő van vagy másfél óra. Három pont a végének, de azon tuti elaludtam, hogy az első pasi halálának mi értelme is volt…

walksdowonders 

Hát… jó… :D

Amint megláttam a babaarcú Kwanten fiút éreztem, hogy ennek fele sem tréfa, már ami a spoiler, mivel eddig csak a Dead Silence filmben láttam, vagy legalábbis nem hagyott mély nyomokat bennem, ha azóta (vagy azelőtt) máshol is feltűnt volna. (Bocs)

Ahhoz képest, hogy elvileg horror, semmi durva dolgot nem látsz (premier plán), inkább a beteg, piszkos fantáziádra bíz sok mindent, viszont néhány váratlan esemény (amely lehet akár egy ajtó minden ok nélkül történő kicsapódása) a szívbajt hozhatja rád, nem beszélve a befejezésről, amikor a nem várt felismerést egy halvány „b*sszus…” sóhajjal nyugtázhatod.

Az utolsó 30 másodperc szerintem tök felesleges volt! Egyébként teljesen rendben van a film és a történet.

Bárkinek ajánlom, aki gyengébb gyomrú, közepesen erős idegzettel vágna bele. Erős emberkék lehet, hogy elunnák magukat közben.

Kellemes utazást kívánok…

csokidani 

Tisztességes B kategóriás misztikus-horror. Egynek tökéletesen megfelel ha az ember szereti a B filmeket.

Szyszyyy

Blogon: http://szyszyyy.blogspot.hu/2016/06/7500.html
Nem volt félelmetes, de annál érdekesebb :)
Plusz én szeretem a japán mitológiát és tetszett ez a szál is.

balika88

volt benne valami ami dobott 1 csillagot a pontjaimon, de ezt nem írhatom le, mert spoiler lenne :-) Egyébként ez egy nézhető film volt, de nem nevezném horrornak semmiképpen sem.


Hasonló filmek címkék alapján