Outlander zóna

Zzsófi 
Outlander

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de szerintem eszméletlen jó a 3. évad!*.*♥

Zzsófi 
Outlander

Valaki tudna válaszolni egy kérdésemre a 2. évad utolsó részével kapcsolatban?

2 hozzászólás
River
Outlander

Kint van már az új teaser a 3. évadhoz:
https://www.youtube.com/watch…

Egyébként nálam alapból sokszor nagy kérdés, hogy előbb a könyvet olvassam-e el vagy a filmet nézzem, de sorozatoknál ez még nagyobb kérdés… Az eddigi évadokat már láttam, így tuti, hogy azokat elolvasom, viszont ha tetszik a könyv biztos nehéz lesz dönteni, hogy folytassam-e annak ellenére, hogy úgy a cselekményt valószínűleg lelövi a könyv…

1 hozzászólás
Hirdetés
piciszusz 
Outlander

http://www.farfarawaysite.com/section/outlander/gallery.htm

Tumblr imádlak, ott akadtam rá erre az oldalra, részenként fent vannak a hivatalos fotók, nagyon jó minőségben, plusz a promóképek. Kb az összeset lementettem háttérképnek :)

Amare
Outlander

Goody, én vagyok az egyetlen aki ölni tudna Jamie akcentusáért? Mert valami gyönyörű *.*

1 hozzászólás
linaa18 
Outlander

#filmeshelyszín

Nem tudom, kit mennyire mozgat meg az ilyesmi, én nagyon élem, hogy ha filmekben vissza köszönnek már látott helyszínek. És most épp a következő rész előzetesében találtam valamit, amikor Claire végig vonul egy könyvtárszobán. Én ezt a helyet pár hónapja a The Musketeers kapcsán már megtaláltam, mert ott rengetegszer forgatnak itt, ott a francia királyi palota egyik része… hmm ez érdes amúgy a történet szempontjából. Prágában található, a #strahovi kolostor egyik könyvtárszobája.
itt magáról a könyvtárról egy már beszúrt kép http://snitt.hu/karcok/11561