Egyetemista, fősulis snittesek zóna

Cendrillon0002
Egyetemista, fősulis snittesek

Ti hogy tudtok tanulni,ha érzelmileg ki vagytok merülve? Vizsgaidőszakom van távoktatásban és teljesen egyedül csinálom végig, keddig hosszabbítást kaptam a szituációm miatt, és kicsit szét vagyok esve :(

7 hozzászólás
Fancsee
Egyetemista, fősulis snittesek

Sziasztok! :)

Egy kurzus keretein belül végzünk kutatást a mentális zavarokkal kapcsolatban. Ehhez szerkesztettünk egy kérdőívet, amelynek kitöltése csupán 5-10 percet venne igénybe, nekünk viszont nagyon sokat jelentene. Ha úgy érzitek, ennyi időt rá tudtok szánni, és/vagy érdekel a téma, akkor nagyon szépen kérlek benneteket, segítsetek egy kitöltéssel! :)
Előre is nagyon köszönöm mindenkinek. :)

https://forms.gle/MDjFUtdnHdT7yhKj6

12 hozzászólás
Cendrillon0002
Egyetemista, fősulis snittesek

Nektek volt eddig a távoktatás alatt online óra közbeni fail? Nekem ma a kiskutyám besétált a szobámba szeminárium közben és nekiesett egy plüss zsiráfnak. Be volt kapcsolva a mikrofon, úgyhogy a tanár hallotta, amikor rászóltam, szerencsére nem értette, mert angolul folyt az óra. Viszont lazán kezelte, úgyhogy vicces volt XD

7 hozzászólás
Cendrillon0002
Egyetemista, fősulis snittesek

A máltai lányok után itt az új mém alapanyag
https://youtu.be/FiUs6rqgnVU
(velem szerencsére még nem fordult elő,hogy bekapcsolva maradt a mikrofonom, meg magamban se szoktam beszélni, de volt már olyan, hogy a szomszédban fúrtam az órám közben, a kutyusom meg közölte,hogy sétálni akar. Vicces volt :'D)

10 hozzászólás
Valentine_Wiggin 
Egyetemista, fősulis snittesek

Sziasztok!
A videószerkesztői tevékenységem most egy kicsit összefutott a szakmai munkámmal, mert a videó TDK keretei között lehetőségem volt egy két perces kis ismeretterjesztő videóban bemutatni az extremofil baktériumokat és elsősorban a sugárzással szembeni toleranciájukat. Ennek a versenynek a zsűrizésen túl része egy közönségdíj kiosztása is – ezzel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni. Ha megnézitek a videót, és tetszik, nagyon örülök, ha egy kedveléssel és/vagy megosztással segítitek a haladásomat!
https://www.youtube.com/watch…

8 hozzászólás
Cendrillon0002
Egyetemista, fősulis snittesek

Ki hogy készül tanévkezdésre Zoom egyetemen? (nálunk novemberig minden online lesz, a vizsgáink meg januárig esszéalapúak )

4 hozzászólás
lipotdorka 
Egyetemista, fősulis snittesek

Most elég nagy neccbe vagyok, hogy mit csináljak a következő félévemmel, mert ezen a héten lehet bejelentkezni, hogy aktív vagy passzív lesz-e. Nagyon dilemmában vagyok, hogy mit csináljak, mert ez a félévem konkrétan semmit se ért, mert inkább szakmai óráim vannak, azt meg online nem nagyon lehet se tanítani se tanulni. Most elvileg egy hibrid képzés lesz, azaz az előadások és a nagyobb létszámú órák online lesznek, gyakorlatra meg be lehet járni viszont ha egy hónap múlva azt mondják viszontlátásra akkor nagyon mérges leszek. Másnak is van ilyen gondja?

Theana 
Egyetemista, fősulis snittesek

Sziasztok! Teljesen kétségbeestem, hogy még nem kaptam meg az emailt a Neptun-azonosítóról… Gondolom, minden egyetemnél máshogy van, de ez normális így? Jogos a kétségbeesésem?
Update, hogy írtam az egyetemnek és augusztus 8-ig mindenképp kiküldik! (Fent hagyom a karcot, hátha van, aki hasonló cipőben jár.)

4 hozzászólás