Bridgerton zóna

Anna1999Gitta 
Bridgerton

Sziasztok! Tudja valaki, hogy hány órakor fognak kikerülni a részek 25-én? Az előző évad ugye itteni idő szerint reggel kilenckor volt kinn, de mivel az ünnepnap volt, ez meg munkanap lesz hallottam olyat is, hogy délután négytől nézhető a második évad. Valaki hallott valamit erről?

Kapcsolódó filmek: A Bridgerton család (2020–)

A Bridgerton család (2020–)

4 hozzászólás
MrsCumberbatch 
Bridgerton

Hátarozatlan időre leállt a forgatás pozitív Covid tesztek miatt. Egyelőre nem közölték ki lett beteg, de színészekre gyanakodnak, hiszen csúnyán szólva ugyan, de ”mindenki más helyettesíthető lenne”…
https://www.joy.hu/bridgerton-csalad-forgatas-leallas-142130

Kapcsolódó filmek: A Bridgerton család (2020–)

A Bridgerton család (2020–)

Deszy
Bridgerton

Micsoda hír estére!!!
Spin-off sorozat készül A Bridgerton családhoz!

Részletek:
» http://www.deszy-konyv.hu/2021/05/breking-spin-off-soro…

Sydney 
Bridgerton

Charithra Chandran, Shelley Conn, Calam Lynch, Rupert Young és Simone Ashley csatlakozott a Bridgerton szereplőgárdájához a második évadtól.

Chandran a fiatal és naiv Edina Sharma-t fogja alakítani, akit nővére (őt Simone Ashley alakítja) kitanított, hogy hogyan legyen tökéletes az első báli bemutatkozása. Conn alakítja az édesanyjukat, Mary Sharma-t. Lady Mary-t és családját házassága botrányba keverte. Lányaival visszatér Londonba, ahol újra el kell viselnie a megaláztatásokat.

Lynch Theo Sharpe, a keményen dolgozó nyomdászsegéd szerepében csatlakozik a sorozathoz. Young pedig egy Jack nevű karakter szerepében lesz látható, mint a társaság új tagja, akit egy befolyásos családhoz fűznek szálak.

A második évad Anthony Bridgerton-ra (Jonathan Bailey) fog koncentrálni. A tervek szerint még ebben a hónapban megkezdődik a forgatás Londonban.

Bővebben és forrás: spoiler

Kapcsolódó filmek: A Bridgerton család (2020–)

A Bridgerton család (2020–)

Kapcsolódó művészek: Rupert Young · Shelley Conn · Calam Lynch · Simone Ashley · Charithra Chandran