gabokiadoUtolsó karc

gabokiado
Premierre várva

Jövőre folytatjuk Joe Hill életművének gondozását: egyelőre évente két könyvvel jelentkezünk tőle, egy újrakiadással és új kötettel. 2019-ben az előbbivel kezdjük: terveink szerint áprilisban érkezik a vaskos NOS4A2.

Charlie Manx, a szörnyű öregember gyerekeket rabol el, hogy elvigye őket Karácsonyországba, ahol minden nap karácsony van, és törvény tiltja a boldogtalanságot – persze a valóság csak látszólag ilyen rózsás. A fiatal Vic McQueen természetfeletti képességének köszönhetően elég erős ahhoz, hogy elmeneküljön Manx elől, sok év elteltével azonban újra szembekerül vele, és a tét ezúttal jóval nagyobb: a saját fia.

Ez a horrorregény nemrég az olvasókén túl az AMC csatorna figyelmét is felkeltette: 2019 áprilisában-májusában ugyanis indul a NOS4A2 alapján készülő széria tízrészes első évada. A könyv újrakiadása röviddel a sorozatpremier előtt jelenik majd meg nálunk, a Gabo Kiadó gondozásában, az eredeti, Uram Tamás-féle fordításban.

Nemrég nyilvánosságra hoztak néhány sorozatfotót, itt tudjátok őket megnézni:http://collider.com/nos4a2-images-amc/#images

Kapcsolódó filmek: NOS4A2 (2019–)

NOS4A2 (2019–)