Netta88  kihívása


Netta88 

Anime on Stage #2 címke szerint műfaj szerint nemzet szerint

Elkezdődött2021. június 1., 12:58
Jelentkezés vége2022. február 1., 23:00
Véget ér2022. február 1., 23:00

Sziasztok!
Nos, eljött az ideje, hogy ezt a kihívást is újraindítsam. Egyszer már akartam, de akkor sikerült benéznem, és még nem járt le az előző, de most, hogy lejárt, nyugodt szívvel indítom újra. ^^" Remélem ezúttal többen is kedvet kaptok hozzá. :)

A feladat:
✿ Jelentkezz a kihívásra!

✿ Nézz meg 6 darab STAGE PLAY-t és/vagy MUSICAL-t, aminek az alapja ANIME/MANGA (pl Dororo Stage Play/Rengoku ni Warau Stage Play/Touken Ranbu musicalek) vagy VIDEÓJÁTÉK (pl. Ikemen Sengoku the Stage ~ Oda Nobunaga-hen).

✿ Ezúttal MINDNEK KÜLÖNBÖZŐ anime/manga/videójáték feldolgozásoknak kell lennie, szóval NEM fogadom el, ha pl. 3 Bungou Stray Dogs stage play-t és 3 Touken Ranbu stage play-t/musical-t hozol vagy 6 Sailor Moon-t.

✿ A nézések a kihívás kezdetétől érvényesek! Újranézés ér!

✿ Csillagos és pár mondatos értékelést kérek mind a 6 Stage Play-hez/Musical-hez!

✿ Hozd az én és a film linkeket. Ha kérhetem, akkor egyszerre az összes linket, akár listán is! :) A nézések közt pedig reális idő teljen el!

✿ Válaszolj az alábbi kérdésekre:
– Melyik tetszett a legjobban a 6 közül?
– Melyik a legkevésbé?
– Ha láttad az animét /olvastad a mangát / játszottál a játékkal, melyik verzió tetszett jobban?
– Lett-e olyan karakter, akit a színdarabokban jobban megkedveltél/megutáltál? Miért? (Természetesen, ha nincs viszonyítási alapod, mert nem láttad/olvastad/játszottál az alapművet/vel akkor erre nem kell válaszolnod.)
– Lett-e (új) kedvenc színészed? Ha igen, ki?

✿ Ha mindezekkel megvagy, akkor kapod is a plecsnit!

Nyugodtan írj, ha bármilyen kérdésed van a kihívással kapcsolatban vagy ha nem tudod hol keresd vagy nincs fent az, amelyiket szeretnéd megnézni, segítek megkeresni/felvinni snittre! :)

Kép: a Vampire Knight, a Kuroshitsuji, a Nanatsu no Taizai, a Touken Ranbu, a Yu Yu Hakusho, a Mahoutsukai no Yome, a Dramatical Murder és a Tete no Yuusha plakátjai.
Kitüntetéskép: a Dramatical Murder stageplay szereplői, Nagata Seiichiro, aki Seragaki Aobat, és Yamagata Yuki, aki Cleart alakítja a darabban.

Jó szórakozást! :)

5 hozzászólás