Netta88  kihívása


Netta88 

Anime Kedvencek listáról nézős műfaj szerint szereplő szerint

Elkezdődött2023. február 5., 23:45
Jelentkezés vége2023. december 31., 23:59
Véget ér2023. december 31., 23:59

Sziasztok!
Egy ideje gondolkoztam, milyen kihívást is hozzak létre, amikor eszembe jutott, hogy mi lenne, ha a kedvencek lennének terítéken. Viszont nem a kedvenc animéiteket kell megnézni, hanem bizonyos pontok alapján kellene animéket néznetek, természetesen a középpontban a kedvencekkel. :D

A feladat tehát:

✿ Jelentkezzetek a kihívásra.

✿ Az alábbi pontok szerint nézzetek meg egy-egy anime sorozatot,
⁕ egy kedvenc férfi főszereplőtökkel
⁕ egy kedvenc női főszereplőtökkel
⁕ egy kedvenc férfi mellékszereplőtökkel
⁕ egy kedvenc női mellékszereplőtökkel
⁕ egy kedvenc fő gonoszotokkal spoiler
⁕ aminek az openingje a kedvencetek
⁕ aminek az endingje a kedvencetek
⁕ aminek az OST-ja a kedvencetek – ide kérek legalább két dal linkjét az OST-ről, amit szerettek
⁕ a kedvenc műfajotokból
⁕ amiben a kedvenc seiyuutok adja egy fő vagy főbb szereplő hangját – Ennél az egy pontnál hozhattok movie-t is. Fontos, hogy akár sorozat, akár movie, az anime nagy részében szerepet kapjon a szereplő, akinek a hangját adja. Ez ugyanúgy érvényes a mellékszereplőre is, ő se csak két részben szerepeljen. Ezt persze ellenőrizni nem tudom, de bízom bennetek. :)

Egy (1) pontot kiválthattok egy kedvenc anime sorozatottokkal, de nem hozhatjátok ugyanazt az animét két ponthoz is.

A szereplőknél és a seiyuunál nevezzétek meg a karaktert illetve a választott seiyuut. Állatszereplőket NEM fogadok el. A műfajnál is írjátok meg, hogy melyik műfajt választottátok, és ha az évad alatt több opening és ending is van, akkor ott szintén linkeljétek, hogy melyiket választottátok kedvencnek. Ha csak egy volt, akkor értelemszerűen nem kell linkelnetek.

✿ Tehát összesen tíz (10) animét kellene megnézni, ami vagy 10 anime sorozat vagy 9 anime sorozat + egy movie, ami lehet különálló vagy sorozathoz készült movie egyaránt, de nem hozhatjátok pl. a BnHA moviek valamelyikét, ha a BnHA valamelyik évadját nézitek egy ponthoz. Szintén nem fogadom el, ha egy anime több évadját hozzátok két ponthoz. Emellett OVA-kat, rövidfilmeket és 12 rész x 15 perces évadnál rövidebb anime sorozatokat sem fogadok el.

✿ Újra nézés ér!

✿ A nézések a kihívás kezdetétől érvényesek és csak a kihívás időtartama alatt megnézett filmeket fogadom el. Emellett a nézések között reális idő teljen el!

✿ Csillagos értékelés kötelező mindenhez, viszont szöveges nem, ha legalább animénként minden második részhez írtok néhány szót a részről. Ha movie-t is néztek, ott szeretném, ha írnátok pár sort legalább ide, mikor hozzátok a teljesítéseteket.

✿ Ha ezekkel megvagytok, hozzátok az „én és a film” linkeket, és már kapjátok is a kitüntetést. :)

Jó szórakozást kívánok!

3 hozzászólás