Kedvencelte 1

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

melcsy21051300 

Az előzményét már régebben láttam de ez nem zavart a film közben mert a főbb történésekre emlékszem. Az anime története még mindig érdekes és akciódús volt. Tanya személyisége megunhatatlan ahogy elutasítja az X létformát. A folytatásként megismerhettük az új karaktereket is mint Mary Sue-tés inkább az erős bosszúvágyára épült szerintem ez a rész de összességében érdekelne a folytatás.

MewIchigo_Fan_Daniel 

Hmmm… nem is tudom hirtelen, mit is írhatnék.
A karakterek ismertek. Volt néhány új arc, de ahogy jöttek, úgy is mentek konkrétan.Legalább fejlődött néhány karakter. Még Tanya is a maga módján. Végül is, alezredes lett belőle. :D
A rajzolás kicsit butábbnak hatott, mint amikor az anime első évadát levetítették. o.O
A sztori folytatta az első évadban felvezetett háborút, illetve Tanya vívódását is a sorssal és az „X létformával”. Plusz a végén lett egy csavar is, bár nem úgy, ahogy főszereplőnk számított rá. Végül Ő jött ki belőle rosszul. Legalább is az Ő szempontjából rosszul. Pedig egy egész hadosztályt kapott a végére és gondolom a folytatás szempontjából ez rettentően fontos lesz.
Az előző évadban meghalt férfi (bocsi, nem emlékszem a nevedre) lánya, Mary is feltűnt és megnehezítette Tanya dolgát. És úgy gondolom, nem utoljára láttuk.
A zenék totálisan illettek az animéhez. Az ending különösen meglepett, mert ugyebár az első évadból való.
Amennyiben lesz folytatás -és úgy tudom, jön nemsokára a második évad-, várós lesz. :D


Hasonló filmek címkék alapján