Wo Jiao Liu Jin Feng (2022–2022) 2

The Legendary Life of Queen Lau / Empress Liu / Empress Liu Hei Pang · 我叫刘金凤
45' · kínai · romantikus, vígjáték, sorozat, történelmi 13
1 évad · 36 rész

Mindenki azt hitte, hogy a sors hihetetlen tréfát űzött vele – a falu mocskos szájú asszonya, aki puszta kézzel képes megütni egy izmos férfit, királynő lett! A nevetéssel és melegséggel teli történetben ő lesz az, aki segít a „gyenge csirke” férjének. Liu Jinfenget a saját apja hagyta el. Egy… [tovább]

Képek 14

Szereposztás

Li Jia QiLiu Jin Feng / Liu Hei Pang
Li Hong YiDance Yun Zhang
Maggie ChenLiu Bai Yu
Guo ChengDance Yun Zhong
William YangChai Tie Zhou
Qi Pei XinShen Ao
Wo Jiao Liu Jin Feng (2022–2022)
Rendező
Forgatókönyvíró
Író

Gyártó
Youku
Sheng Xi Hua Shi

Streaming
Rakuten Viki

Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

Yuuko 

Hirtelen felindulásból kezdtem el nézni, de abszolút nem bántam meg. Nagyon sokat szórakoztam a sorozaton, volt hogy percekig nevettem egy-egy jeleneten. Jinfeng/HeiPang nagyon szimpi főszereplő: tetszett, hogy bár az elején a rózsaszín köd totál elvakította, de hamar a sarkára állt és „visszatámadott”. Az elején nem hittem volna, de jó párost alkottak a császárral. Akit amúgy néha megpofoztam volna párszor, mert egy elvileg intelligens pali hogy lehet ennyire hülye néha… Szerencsére Jinfenget nem kellett félteni, úgyhogy ő rendszerint megtorolta a maga módján a dolgokat. A second leadünk viszont… hú, olyan szinten nem volt semmi kémia közte és Jinfeng között… Ami egyrészt nem rossz, mert Jinfeng az elejétől kezdve egyértelművé tette, hogy nem látja őt férfiként, de fura volt, hogy itt nem jött elő a second lead szindrómám. Egyébként bírtam a palit, de totál tesó energiák voltak közösen. A kedvencem viszont meglepő módon a főgonoszunk lett, a részek alatt egyre jobban megszerettem spoiler. Volt még egy mellékpárosunk, akiket az elején lehetetlennek gondotlam, de aztán egyre jobban szurkoltam nekik.
Abszolút nem szabad komolyan venni, mint sageukot, ugyanakkor izgalmas és vicces sorozat volt. Talán egy pár résszel kevesebb viszont jól jött volna, mert volt, ahol leült kicsit a történet.

Marcsi0603 

„Csúnyácska” királynő, és csodaszép király, nagyon tetszett a felállása a történetnek. Nagyon sok vicces jelenet volt, és csak néha ült le a történet. A kosztümök nagyon szépek lettek, a sztori nem igazán bonyolult, de jót lehetett szórakozni rajta. A király emberein is jókat nevettem, aranyos kis sorozat.


Hasonló filmek címkék alapján