Me! Me! Me! (2014) 17

A hírhedt és vitatott zenés videó, a Khara és Dwango stúdiók által animált ME!ME!ME! rövid idő alatt hatalmas népszerűségre tett szert.
Van akit elborzaszt, másokat elgondolkodtat, de egy biztos: Egy nagyon egyedi és felkavaró élményt biztosít.

Szereposztás

Yamadera KoichiShuu-chan (hang)
Hayashibara MegumiMeme (hang) / Hana (hang) / Hana-chan (hang)

Kedvencelte 1

Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

krlany 

Ez egy kifejezetten többször nézős valami, amiben rövidsége ellenére rengeteg dolog felütésre kerül.
A szerelemnek nem a rózsaszín változatával foglalkozik, hanem a „pusztító” szerelemmel, mikor függsz a másiktól és ezért gyűlölöd, de elengedni sem tudod, mindez hova vezet, az érzelmek, érzések közben hogyan változnak, és merre visz a vég…
Rengeteg filmet, drámát láttunk már, ami ezzel foglalkozik, amit ez az anime tud, hogy egy nem megszokott nyelven nyúl a témához, néhol videoklipes, néhol gamer módon… és nem véletlen a 18-as karika.
Elemezni a látottakat meg sem próbálom, mert tényleg többször nézős, és tényleg érdemes rajta elgondolkodni… (pl. a gyűlölet/harag, hogyan növeszt rajtad páncélt, amitől szuperhősnek/antihősnek érzed magad és vélt/valós fegyverrel a kézben legyőzhetetlenként rohansz fejjel a falnak)

Nihilchan 

Érdekes, hogy a zenét régóta ismerem és hallgatom, de eddig nem tűnt fel, hogy klip is van hozzá. Történetileg ez körülbelül tizenkét résznyi anime összesűrítve. Megértem, hogy sokaknak nem tetszik, szerintem viszont kifejezetten összetett és izgalmas. Elég hosszasan lehetne boncolgatni, de a lényeg annyi, hogy nekem tetszett.

Röfipingvin

Zeneileg baromira nem az én világom, de tény, hogy figyelemfelkeltő.


Hasonló filmek címkék alapján