Liar Game (2014–2014) 6

Új valóságshow indul: Liar Game néven. A főnyeremény 10 millió won, hogy mit kell hozzá tenni? Hazudni, csalni és bármit megtenni a győzelemért. Véletlenszerűen kiválasztott játékosok csapnak egymásnak: néhol egyedül, néhol csapatmunkával. Ezen kiválasztottak között van Nam Da Jung egy rettentő… [tovább]

koreai

Képek 4

Szereposztás

Lee Sang YoonHa Woo Jin
Kim So EunNam Da Jeong
Shin Sung RokKang Do Yeong
Kim Young AeWoo Jin anyja
Lee Chul MinJun Young Chul / Bulldog
Jo Jae YoonJo Dal Goo
Lee ElOh Jung Ah / Jamie
Cha Soo YeonLee Yoon Joo
Eom Hyo SeopDa Jung apja
Ahn Seok Hwana Lloyd Capital Investment vezérigazgatója

További szereplők

Liar Game (2014–2014)
Rendező
Forgatókönyvíró

Gyártó
Apollo Pictures
Fantagio

Ennek a feldolgozása

Liar Game (2007–2009)
Liar Game (2007–2009)

Kedvencelte 4

Várólistára tette 12


Kiemelt értékelések

Shad 

Imádtam :D Igazság szerint, ha nagyon őszinte akarok lenni magamhoz ez csak egy 9-s volt, de mint mindig a szívemre hallgatok és nem érdekel:)
Sztori , illetve a játékok zseniálisak voltak. Minden forduló két részt kapott, így picit elhúzottnak érezheti az ember, de igazából pont annyira húzták, hogy széttépje az idegeidet:P Maguk a játékok ötletesen épültek fel és legtöbbször tényleg arra ment ki, hogy az emberekből a legrosszabbat hozza ki, aztán ez néha sikerült -néha nem :) A végét picit összecsapottnak éreztem és kicsit úgy tűnt 11 részen keresztül fújtak egy nagy lufit, amiről azt hitted gigászi, majd a legvégén egyszerűen kidurrantották és persze nem kicsinylem le mi és hogy történt, de azért nagyobb csattanóra vártam :) Ettől függetlenül így is végig rágtad a körmöd az utolsó rész alatt is :)
Karakterek? ahh jesszus…kezdjük a naivánkkal, akitől a sorozat első felében szó szerint a falat kapartam. Jó színésznőt választottak, mert tényleg annyira naivan és bambán/ártatlanul tudott nézni, hogy az ember nem tudta sírjon-e a butaságán vagy agyoncsapja…aztán Woo Jin hatására, azért némileg kikupálódik és egész életrevaló lesz:P Kang Do Yeong, Shin Sung Rok legalább annyira zseniális pszichopata, mint Park Hae Jin :D Komolyan rendesen a frászt hozta az emberre, végig azon jár az agyad mégis mi lehet a háttérben, hogy ilyen lett. Tényleg le a kalappal előtte… és Sang Yoon …ahh egyre jobban imádom ezt a csókát:D az egész sorozat alatt talán egyszer mosolyodott el egyem a pici gödröcskéit ilyenkor:D az amikor közli „Van egy utam a győzelemhez” , olyankor mindig tudod „ Nah most feje tetejére állítja a játékot” :D Ahh szeretem azt a mély hangját :) nagyon nagy örömömre egyik legfőbb mellékszereplőnek itt volt nekem Joo Jae Yoon, aki szokás szerint megint egy picit butácska, de jószívű gengsztert alakított egyem a szívét:D Nagyon jó karakterek voltak a mellékszereplők is, sok szürke tartományban mozgott, főleg Jaime. A végére egész jó kis csapat állt össze :)
Kinek? romantika nuku. Izgalmas mondjuk inkább pszichothriller. Itt főleg azt mutatták be a pénz mennyire képes megváltoztatni az embereket, mire képesek érte. Pár mosolyt csaló jelenettel, de inkább főleg izgalmas percekkel. Fáradt aggyal ne kezdjetek neki, a játékok elég összetettek és oda kell figyelni a részletekre, hogy megértsd mi is történik :)

Sakara 

Imádtam. Ez a sorozat brutálisan jó minden szempontból.
A sztori érdekes és izgalmas, a játékok valami zseniálisak és nagyon jól ki vannak találva, a sorozat felépítése, vágása nálam megint csak egy plusz pont volt. Végig képes volt fenntartani a figyelmemet és tetszett benne az is, hogy nem mindig tudtam mi lesz a következő lépés. A vége kicsit összecsapottnak tűnt, de azt is megértem, hogy felesleges lett volna tovább húzni.
A karaktereket tekintve Nam Da Jeongot az első részben legszívesebben képen töröltem volna, mert nagyon idegesített az, hogy olyan naiv volt. Később viszont megértettem és nagyon megszerettem a karaktert. Ha Woo Jint imádtam, ahogy egy mosoly nélkül, tök komolyan mindent meg tudott oldani. Kang Do Yeongot is nagyon bírtam. Sosem lehet tudni mire gondol igazából, titokzatos volt és néha a frászt hozta rám. Igazából szerintem mindenkit megszerettem a sorozatból, de kiemelném még Jo Dal Goot a jószívű uzsorást, Jamiet, akit árulóként és kedves emberként is bírtam és Lee Yoon Joo, aki annak ellenére, hogy minden mögötte zajlott egy talpraesett nő volt.
Szerintem ezt a sorozatot mindenkinek látnia kell egyszer.

Aprile 

Mit is mondhatnék? Jó volt, nagyon lendületes, elgondolkodtató, egyszerűen sodort magával, bár néha kicsit elnyújtottnak éreztem egy-egy feladatmegoldást… utóbbi viszont jól generálta a feszültséget. Nam Da Jung karakterétől viszont néhol a falra bírtam volna mászni.
Shin Sung Rok pedig egyszerűen fantasztikus volt… ez a pasi nagyon tudja, hogyan kell egy félig elborult elmét eljátszani. Jó kis sori volt.:)

5 hozzászólás

Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján