Koisuru Boukun (2010–2010) 20

The Tyrant Falls In Love
58' · japán · romantikus, vígjáték, anime, minisorozat, OVA 18
2 rész

Morinaga beleszeret egyetemi senpai-ába, és miután összeszedte a bátorságát, bevallja érzéseit a férfinak. De a helyzet korántsem ilyen egyszerű. Tatsumi ugyanis nemhogy nem meleg, de egyenesen gyűlöli a melegeket. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy szeretett öccsét is egy ilyen „perverz”… [tovább]

Szereposztás

Midorikawa HikaruTatsumi Souichi (hang)
Toriumi KousukeMorinaga Tetsuhiro (hang)
Kyo AyakaTatsumi Kanako (hang)
Miyata KoukiTatsumi Tomoe (hang)
Hirakawa DaisukeHiroto (hang)
Sugita TomokazuKurokawa Mitsugu (hang)

Kedvencelte 4

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Az a baj, hogy nagyon viccesre akarták venni a figurát, de valójában a cselekmények egyáltalán nem humorosak. Az én gyomrom totál nem veszi be az ilyen alapokra épülő románcot, pedig sajnos elég nagy divatnak örvend a popkultúrában. A fiúk aranyosak voltak külön-külön, meg együtt is, de bárcsak ne úgy kezdődött volna a közös létük, ahogy.

Kiskakukk 

Az a baromi nagy baj ezzel a történettel, hogy az a fő csattanója és a humor forrása, hogy az egyik srác lényegében megerőszakolja a másikat, mikor az magatehetetlen (és még grátiszba ellenkezik is)… Mármint, képzeljük el, ha egy férfi meg egy nő lenne a főszereplő. Haha, ugye milyen marhára „vicces” lenne?
Nem az.
Hát itt sem az. (Jó, legyen benne erőszak, de akkor meg ne poénkodják el a következményeket!)

Az lett volna a jó csattanó, ha másnap reggel a szőke szemüveges srác spoiler

A minap véletlenül belefutottam a mangájába és látom, hogy a 14. (!!!) kötetnél tart jelenleg, teljesen le vagyok döbbenve. (Ilyen kiindulópontra aztán tényleg érdemes alapozni egy kapcsolatot…)

tarkofetis

Souichi csak azt hiszi magáról, hogy homofób, pedig csak egy hiperaktív tsundere, aki nem tudja elfogadni, hogy amúgy meleg, mint a kályha, és szerelmes Morinaga-ba(???nekem ez jött le a sztoriból). Vékony pengén sétált nálam, főleg az eleje, mert az egy kicsit hát hogy is mondjam… Morigana nem a legjobb döntését hozza meg, de a második rész aranyos lett a maga módján. Majd ránézek a mangára is, mert az tovább folytatja a sztorit, és kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből.

Baly

Egyszernézős…
Volt benne pár jó jelenet, de nem nagy durranás.

Lilla_Miliko

Meg kell valljam, hiába Senpai viselkedése, azonnal a szívembe lopta magát a történet. Ez volt életem egyik első BL anime/OVA+manga-ja, és ennek nagyon örülök, mert ennek hála kezdtem el komolyabban írni. Arra ösztönzött, hogy ez a két dinka egymásra találjon újra és újra általam.
Ami az OVA-t illeti, én nagyon megszerettem. Souichi seiyuuja (hangja) szerelem volt első hallásra. Hihetetlenül jól hozta Senpai karakterét, és mai napig szívesen hallgatom őket akkor is, ha már ezerszer megtettem (9 év alatt). A rajzolást is imádom. Az OVA történethű volt, és ennek nagyon örülök. A 2 részből, ami az első kötetet dolgozza fel, talán nem olyan sok derül ki, de talán jó kedvcsináló lehet. Még mindig nagy álmom, hogy egyszer milliomos legyek, és az összes kötetet anime formájában kiadassam (de jó is lenne :))


Népszerű idézetek

Baly

Tatsumi: He? Ez mi a rák? Kikészít…olyan sárga. Olyan kibaszott sárga!


Hasonló filmek címkék alapján