Ji Mo Kong Ting Chun Yu Wan (2016–2016) 4

Chronicle of Life · 寂寞空庭春欲晚
45' · kínai · romantikus, sorozat, történelmi 15 !
1 évad · 37 rész

A film Fei Wo Si Cun: Lonely Courtyard in Late Spring című regényéből készült.
Miután szemtanúja lesz a családja kivégzésének. Az egyetlen túlélő Wei Lin Lang (Zheng Shuang) egy fejsérülés következtében amnéziában kap, ezáltal elfelejt mindent és mindenkit a múltjából. Nalan család fogadja… [tovább]

Szereposztás

Hawick LauKang Xi
Zheng ShuangLiang'er / Wei Lin Lang
Zhang Bin BinNalan Rong Ruo
Ji Mo Kong Ting Chun Yu Wan (2016–2016)
Rendező

Gyártó
TTV

Kedvencelte 1

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

Marcsi0603 

A főszereplő lány hihetetlenül idegesítő, tipikusan az a mártír típus, akibe még én is belerúgnék annyira irritáló. A császár és a testőre viszont nagy kedvencek lettek, szerettem a bajtársiasságot köztük, még jobban, mint a romantikus szálakat. Amire a legjobban kíváncsi voltam, hogy mi lesz Lin Lang és a testvére szálával, utóbbit nagyon sajnáltam végig. Rengeteg undorító háremhölgy is van, ezek közül legalább jópáran megérdemelték a sorsukat. A vége egy vicc, azt nem szerettem.

Lin

Bár eleinte fura kicsit a mancsu dinasztiabeli hajak miatt, a sorozat elég jó.
Szépek a díszletek, az elején az a pár akciójelenet, jól megkoreografált, bár nem mentes a wuxia reptetős köteleitől. Aztán hamar vége szakad az akciónak s beindulnak a szerelmi szálak, amnéziák, bosszúk, de mindez egész jó kis egyveleget alkot, és teljesen megfelelő véget ér. A főszereplő színésznő valamivel gyengébb, mint a két fő fiú, a két eunuch és a nagymamacsászárnő, akik simán elviszik a sorozatot. Könny és vér van rendes mennyiségben, mint minden rendes majdnem-történelmi kínai romantikus sorozatban, a főszereplőnő is legalább tíz élettel rendelkezik, de a díszletek, jelmezek elég jók, összességében egy decens kis sorozat. (Csak azt nem tudom, hogy csinálja a főszereplő (Lau), hogy szinte mindig hihető hogy kb. egykorú a nála majd húsz évvel fiatalabb kettes számú fickóval)


Hasonló filmek címkék alapján