Hwaiteu: Jeojooui Mellodi (2011) 1

White: The Melody of the Curse · 화이트: 저주의 멜로디
106' · dél-koreai · dráma, horror 16 !

A „Pink Dolls” nevű dél-koreai lánybanda mindig csak másodhegedűs a többi idol-csapat mögött, amit már nagyon unnak. Ám amikor egyik tagjuk, Eun Joo talál egy videokazettát, amelyen egy „White” című énekesnő dala hallható, a csapat újra úgy érzi, nyeregben lehet. Ugyanis, mikor átalakítják a… [tovább]

koreai · angol

Szereposztás

Ham Eun JungEun Joo
May Doni KimShin Ji
Choi Ah RaA Rang
Jin Se YunJenny
Hwang Woo Seul HyeSoon Ye
Kim Young MinLee Tae Yong
Lee Joon Hocameo

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

GentleRain 

Kifejezetten élvezetes film volt annak ellenére, hogy nem sokban különbözött az eddig látott dél-koreai és japán horrorfilmektől. Az elátkozott dal mégis valahogy újdonság volt, a videokazetta pedig kissé a Kör (a japán!) c. filmet idézte nekem.

A zenék szerintem borzalmasak voltak, mindegyik egy kaptafára épült, nem volt bennük sem egyedi, ami nagy kár. Ha már a zene volt a film fő mozgatórugója, akkor lehetett volna változatosabb. A színészi játék egész jónak volt mondható, bár még mindig jobban szeretem a japán színészeket.

Tetszett a lányok közötti hatalmi harc az elsőbbségért, a főnökségért, ami rendkívül jól meg volt csinálva. Volt itt intrika, besározás, verekedés, hajtépés, minden. Ezen kívül kissé bemutatták a sztárság árnyoldalát is, hogy mennyi munkába is kerül feljutni a csúcsra, ahonnan nagyon nagyot lehet esni. Az átkos része is tetszett, és örülök, hogy nem egészen sablonosan oldották meg.

Szóval, mindent összevetve, kellemes, majdnem két óra volt, amit nem bántam meg. Horrorkedvelőknek ajánlom!


Hasonló filmek címkék alapján