Hoshi no Koe (2002) 20

The Voices of a Distant Star · ほしのこえ
25' · japán · sci-fi, animációs, dráma, romantikus, rövidfilm, anime, OVA

2046-ot írunk. Az emberiség idegen civilizáció romjait találta meg a Marson, és technológiájukat lemásolva, továbbfejlesztve hatalmasat lépett előre az űrutazás terén.

Nagamine Mikako és Terao Noboru alsós gimnazisták, és idejük nagy részét együtt töltik. Noboru nemsokára felsős… [tovább]

japán

Szereposztás

Suzuki ChihiroTerao Noboru (hang)
Mutoh SumiNagamine Mikako (hang)
Hirdetés
Hoshi no Koe (2002)
Forgatókönyvíró
Zeneszerző

További stábtagok

Gyártó
CoMix Wave

Kedvencelte 2

Várólistára tette 31


Kiemelt értékelések

krlany 

A gondolatok, az érzések… mondjuk pont ezért néz az emberlánya Shinkai Makoto animét. Közben meg az jutott eszembe, hogy a távolságot, mint üveggolyót, megkapod, óriás leszel.

Ekhal 

Megható alkotás, aminek megnézése után valahogy többnek érzi magát az ember. Úgy tudtak beletenni ebbe a műbe érzelmeket, drámát és futurisztikus akciójeleneteket, hogy egy fikarcnyit nem érezzük, hogy sűrű lenne. Még szívesen elnéztem volna a két szereplő történetét. :)
spoiler

Liza 

Meglepően tetszett. Az elején megijedtem, hogy ez is ilyen tudományos maszlag lesz, a felét nem fogom érteni ilyen fáradtan, de aztán ahelyett, hogy elvett volna a sztoriból, hozzá tudott adni. Természetesen ebben is volt vonat, űr, telefon, virágszirmok, középiskola, tehát a Shinkai Makoto-filmek alapjai, a látvány megint meseszép, egyedül az emberek rajzát éreztem ismételten elrontottnak és a fiú főszereplő enyhén antipatikus volt, de valahogy a 24 perc rövidsége ellenére annyira egyben volt az egész…

2 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján