Fushigi Yuugi OVA (Fushigi Yuugi 2.) (1996–1996) 5

Mysterious Play OVA · Fushigi Yugi OVA 1 ふしぎ遊戯
28' · japán · akció, kaland, dráma, romantikus, vígjáték, fantasy, történelmi, anime, minisorozat, OVA 13
3 rész

Ez az OVA folytatása az animének.
Miaka és Tamahome boldog párt alkot ebben a világban is. Épp Keisukeval és Tetsuyával indulnak meglátogatni Suzuno sírját, aki korábban Byakko no Miko volt. Csakhogy, ahogy egyre közelebb érnek úgy kezd Tamahome egyre furcsábban viselkedni. Hangokat hall.… [tovább]

Szereposztás

Midorikawa HikaruTamahome (hang)
Araki KaeYuuki Miaka (hang)
Sakamoto ChikaNuriko (hang)
Canna NobutoshiTasuki (hang)
Koyasu TakehitoHotohori (hang)
Seki TomokazuChichiri (hang)
Touma YumiHongo Yui (hang)
Kawakami TomokoChiriko (hang)
Ishii KoujiMitsukake (hang)
Kosugi JuuroutaTenkou (hang)

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

Bea_Csakegyolvasólány 

Nagyon jó volt ismét visszatérni a Fushigi Yuugi világába. A sorozatot májusban néztem meg, de nem feledkeztem meg róla, mert kivételesen oda voltam érte.
Örültem, hogy újra láthatom Tamahomet és Miakat, habár az OVA története nem nagyon tetszett. Elég vontatottra sikerült, az eleje pedig zűrzavarosra. A fő gonoszt elég hamar legyőzték véleményem szerint. A cselekmények szálait el lehetett volna még egy-két rész elejéig húzni. Viszont azok a kicsi szösszenetek az epizódok végen…Iszonyú hangosan nevettem minden egyes pillanatnál. :D

GentleRain 

Szerintem nem volt rossz OVA, bár az eleje picit zavaros, de utána összeáll a kép. Az új főgönosz ugyan kb. semmilyen sem volt, és hamar le is győzték, de ez nem is baj. A grafika és a karakterek a régiek, aminek nagyon örültem. Sokan lehúzzák az OVA-t, pedig szerintem tisztességes darab, ha kissé túl rövid is.

Az epizódok végén látható kis pár perces jeleneteket végigröhögtem, annyira jók voltak. XD

Netta88 

Nem sokat tudok írni erről az OVAról. Annyi biztos, hogy mindenképp az anime sorozat után érdemes nézni, habár úgy gondolom a sorozat lezárása sem maradt nyitott.
Új openinget és endinget kapott, a grafika viszont szinte semmit nem változott, leszámítva, hogy főszereplőink kicsit idősebbek lettek, meg a meztelenség ábrázolásánál picit merészebb lett.
Maga a történet érdekesen és kicsit zavarosan indul, de végül úgy ahogy összeáll a kép. Úgy gondolom, hogy lehetett volna kicsit hosszabb is, hogy jobban kirajzolódjon, hogy mi miért történt, ugyanakkor ez csak az első harmada volt a történetnek, ami végleg lezárja a Négy Isten Univerzumának történetét.
Ó és ne feledkezzek meg az epizódok végén levő vicces kis jelenetekről sem, amik alig pár percesek, ugyanakkor megmosolyogtatják az embert.
Az egy csillag levonást is csak a kissé zavarosan induló szál és rövidség miatt adtam.

ChEebor 

Erősen felesleges volt, viszont a buszos minirészek a végén azért odavágtak…


Folytatása

Összehasonlítás

Fushigi Yuugi


Hasonló filmek címkék alapján