Egy másik életben (2019) 21

Lives Recurring
88' · magyar · dráma, tévéfilm 12

Árpád átlagos harmincas, liftszerelő; elégedett az életével. Egy nap azonban a lélekvándorlás-specialista Perlay Inc. kopogtat az ajtaján. A cég elhunyt milliárdosok reinkarnációit kutatja fel, hogy azoknak vagyonukat átörökítve új életükben se kelljen nélkülözniük. Ha bebizonyosodik, hogy Árpád… [tovább]

Képek 4

Szereposztás

Molnár ÁronÁrpád
Lengyel TamásBéla
Anger ZsoltÉles
Fekete ÁdámViktor
Mucsi ZoltánMichael Korsós
Józsa BettinaBea
Pálfi ErvinPetrov
Olasz RenátóPéter
Rácz KármenRéka
Rácz KrisztinaRita

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 62


Kiemelt értékelések

dulkap 

Molnár Áron szerintem olyan, mint Nagy Zsolt: ha Amerikában születik, ma már világszinten elismert színész lenne. Ezúttal is bizonyítja tehetségét és szerencsére a film többi színésze is nagyon jó. A film egy kicsit lemarad színészek mögött, de így is egy érdekes alkotásról van szó, bár eléggé kiszámítható sajnos.

kkatja

Érdekes elgondolás, szép képi világ, nagy tanulságok, kis megszokott közhelyek, de magyar viszonylatban tetszett, nézzétek meg! :)

RóbertKatalin

Izgalmas ötlet, nagyon jó alkotók, sok vicces jelenet, de valahogy egy ponton elfárad, önismétlőnek tűnik, nem nő a tét :(

Chris90 

Sok kedvenc színészem szerepel benne, meg hát magyar, ami az utóbbi időben a legtöbb esetben egyet jelent a kellemes kikapcsolódással, sőt, nem egyszer a magas minőséggel. Ez az alkotás egy tévéfilmhez képest meglehetősen jól sikerült: jól használta a szűkös költségvetést, igyekeztek a legtöbbet kihozni belőle, ami pedig hiányossága a filmnek, az inkább a forgatókönyvből eredeztethető. Kicsit jobban át kellett volna gondolni az egészet, mert még ha az alapötletet elfogadjuk olyannak, amilyen, akkor is egy-két logikai buktató akad, illetve a vége túlságosan tanmese-jellegűre sikeredett. De mindettől függetlenül ez tényleg egy jól sikerült alkotás, ennél gyengébbet nem kívánok a hazai filmgyártásnak.

Gábor_Ale 

Kiváncsian vártam a filmet, mint minden mai magyar filmet. Főleg, ha a TV-ben vetítik először. Finomságot vártam. Jó is volt, de egy idő után mintha kifáradt volna a film és nem tudták hozni az elvárht színvonalat.

Mindenképpen ajánlom mindenkinek, akit érdekelnek egy kicsit a filozofálgatós sci-fiszerű filmek, mert jó gondolatébresztőnek.

Zsanni

Nagyon jó film volt, elgondolkodtató és szórakoztató, még a végén megszeretem a magyar filmeket.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján