Dance with Devils (2015–2015) 24

ダンス・ウィズ・デビルス
23' · japán · kaland, romantikus, vígjáték, fantasy, sorozat, anime 17
1 évad · 12 rész

Tachibana Ritsuka, egy minden tekintetben átlagosnak mondható, másodéves középiskolás diáklány, aki egyedül él az édesanyjával Shikou városában, és itt is jár iskolába a Shikou Akadémiára. Eseménytelen élete azonban egy napon váratlan fordulatot vesz, mikor az iskola diáktanácsának látókörébe… [tovább]

japán

Képek 24

Szereposztás

Hirakawa DaisukeNatsumezaka Shiki (hang)
Hatano WataruTachibana Lindo (hang)
Saitou SoumaKaginuki Rem (hang)
Kimura SubaruNanashiro Mage (hang)
Kondou TakashiSogami Urie (hang)
Akaneya HimikaTachibana Ritsuka (hang)
Suzuki TatsuhisaRoen (hang)
Matsuda RisaeKuzuha Azuna (hang)
Suzuki YutoJek (hang)
Yamamoto KazutomiRoen (hang)

További szereplők

Kedvencelte 4

Várólistára tette 28


Kiemelt értékelések

pvik13 

Jujj ez a sok éneklés….ahhh TÚL SOK. ಠ~ಠ Kb. a 4.rész után már ugy voltam vele hogy jól van végignézem…..de csak azért mert bírtam Lindot, amúgy ha ő nem lett volna benne nem lett volna semmi reménysugaram ahhoz hogy nekem ezt végig kéne néznem XD Mert a történet igazából érdekesnek mondható csak Lindon kívül mindenki annyira cringy volt számomra ಠ⌣ಠ

Bea_Csakegyolvasólány 

A maga kicsi hibáival együtt tetszett az anime. Bár a végkifejlet kissé meglepett, de örültem, hogy eltért a megszokott happy endtől. Azonban sajnálom, hogy folytatás nélkül maradt, mert elég érdekesen végződött.
A karakterek nagyon szerethetőek voltak a számomra, főleg Remet bírtam, akinek két arca is megmutatkozott az anime részei során. Ezek mellett Rém társait is kedveltem. A főszereplő lánnyal, Tachibana Ritsukaval sem volt gondom, bár egy kicsit túlságosan naiv volt. Olyan dolgokat fogadott el egy szempillantás alatt, amin talán mások napokig, hetekig rágódnának.

DianaRL

Szögezzük le előre, ez az anime, bármennyire is imádtam, nem egy korszakalkotó mű.
A cselekmény, igaz, izgalmas és magával ragadó, de a karakterek esetenként határozottan fájó pontnak számítanak. Nincs mit szépíteni, néhol egyszerűen hülyék – nem jönnek rá végtelenül egyértelmű dolgokra és még véletlenül sem hallgatnak a józan eszükre, de összességében megérthetőek és szerethetőek. Persze az előbbiekkel valójában nem is lenne baj az elején, de a kis drágák nagy szerelmi lihegésükben magasról tesznek olyasmikre, mint karakterfejlődés, egyedül Lindo és Rem halad valamerre.
És ha már Lindo: szívügyem a srác, talán mert a rá aggatott szerep ellenére néha ki tud szakadni az egydimemziós létből, és elkezd öntörvényűen, emberien viselkedni. A többiek nagyrészt a kötelező elemek vázai, de benne határozottan van valami.
A szerelmi pókháló az elején eléggé bökte a csőröm, mert akárhogy is nézzük, Ritsuka nem az az igazi srácok álma, de jól oldották meg a dolgot azzal, hogy spoiler. Az ebből adódó jelenetek viszont határozottan jópofák és a felcsendülő dalok is fülbemászóak, az intro, az outro és a vámpírok dala nagy kedvenc lett.
A sorozat végére viszont iszonyúan büszke vagyok. Egy érett, felnőtt befejezés, ami mindent lezár, de fenntartja a folytatás lehetőségét, nem pedig egy megszokott rózsaszín csillámfolyam.
És itt kell megjegyeznem, hogy a rajzolás valami mesés és hihetetlenül igényes. Gyönyörűek a hátterek, és most mit mondjak, maguk a szereplők is, néha igazi kis álomvilág bontakozik ki a néző szeme előtt.
Sajnálom, hogy nem folytatják, mert az olykor felbukkanó logikai bakik és a fentebbiek ellenére ott volt benne a kurázsi, és ki tudja? Az alkotók a végére találtak magukra igazán, talán ez meglátszott volna a következő évadon is.

IBagci 

Jó a történet, izgalmas, csavarokkal teli. A fiúk csodásak, szóval ez minden szót megér. Viccesek, aranyosak, és tini lányok álmai. Ők visznek a hátukon mindent meg Azuna.

Ritsuka drága meg egy életképtelen mázlista. Meg kell védeni folyton. Oké, hogy ennek van oka, de ha megkérek valakit, hogy várjon egy percet, ne menjen sehova, azt megértik. Neki lehet beszélni. Ő az, aki elmegy a cukros-nénivel/ cukros-bácsival, hiába mondta az anyukája, hogy vigyázzon vele.

A főszereplő ellenére abszolúte élvezhető és szerethető.

Funfact: Ez az első anime, ahol láttam Brotherzone-t XD


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján