BTS In The SOOP (BTS In The SOOP 1.) (2020–2020) 13

In the SOOP BTS Ver. · 인더숲 BTS편
90' · dél-koreai · vígjáték, sorozat, reality 15
1 évad · 8 rész

koreai · angol
koreai · angol, japán, kínai, koreai
koreai · angol, japán, kínai, koreai

Szereposztás

Vönmaga
Jungkookönmaga
RMönmaga
Jinönmaga
Jiminönmaga
Sugaönmaga
J-Hopeönmaga

Kedvencelte 9

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

Katyesz

Én ott akarok élni! El tudom képzelni, hogy kora reggel beleülök egy kis csónakba, kievezek a tó közepére, és ott békében, csendben megiszom a kis kávémat! Ahh, de szép is lenne!
Minden estre biztos sikerült a fiúknak valamennyire feltöltődni. Csak azon csodálkozom, hogy az ujjaik még megvannak! Így szeletelni, barkácsolni, nekem már tuti fél kezem le lett volna vágva. Még nézni is rossz volt.

diamondfox 

Nem értékeltem szövegesen, shame on me?
De segond, mivel úgy döntöttem, hogy 2021-et azzal indítom, hogy újranézem, egyben ezt a remek sorozatot. 8 rész tömör gyönyör. Mindegyik részt kommenteltem, tehát aki követ, az látta, hogy melyik részről mi volt a véleményem, de összességében tekintve ez az igazi chill és healing egy helyen. A semmi közepén, piszok szép helyen vannak a srácok, és ugyan vannak kamerások de amúgy maguk vannak, maguk főznek több kevesebb sikerrel (legendás vajas-sörös csirke). Művészlelkek megmutatkoznak, korán kelni nem divat, cserébe olyan jókat nevetnek egymással, hogy konkrétan csak ettől boldog leszek, hogy hallom, ahogy őszintén, szívből röhögnek. :D ♥

Surume

Egyszerűen csak annyira jó nézni őket, ahogy együtt vannak és szórakoznak és nevetnek valamin. Sugározzák magukból a sok pozitív energiát. Valahányszor egy nehéz nap után nézem őket az olyan érzés, mintha kicsit meggyógyulnék. Csak nézem őket és közben néha észre sem veszem, hogy folyamatosan vigyorgok magamban, mint egy hülye és csak akkor tűnik fel mikor már fáj az arcom. Minden percet élmény velük eltölteni.


Folytatása

Összehasonlítás

BTS In The SOOP


Hasonló filmek címkék alapján