Dallyeora Bangtan! (Dallyeora Bangtan! 1.) (2015–2016) 19

Run BTS! · 달려라 방탄!
12' · dél-koreai · vígjáték, sorozat, reality 13
1 évad · 11 rész

A Run BTS! egy dél-koreai variety internetes sorozat, melynek főszereplője a Bangtan Sonyeondan (BTS) fiú banda. Hetente sugároznak a V Live oldalon.
Mindegyik epizódban a banda tagjai küldetéseket, kihívásokat és sok más vicces játékot és egyéb tevékenységeket csinálnak,… [tovább]

Képek 5

Szereposztás

Vönmaga
Jungkookönmaga
J-Hopeönmaga
Sugaönmaga
RMönmaga
Jinönmaga
Jiminönmaga

Kedvencelte 5

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

kkata76 

Nagyon jól szórakoztam, biztosan fogom majd folytatni a második évadot. Ismerem már a srácokat, de jó őket így látni, majdnem minden kötöttség nélkül szórakozni (kivéve, amikor pl. tériszonnyal kell leugrálni magas helyekről meg ilyenek…), és mindig jó látni a csapatszellemet, az összetartást és a szeretetet, ami a csapat tagjai között van.

Dreamborder 

Jaj,nagyon jók voltak ezek a rövidke kis részek. Komolyan, sokszor fetrengtem a nevetéstől. :D Szegény J-Hope szenvedett szerintem a legtöbbet, nem nagyon bírja ezeket az extrém dolgokat, de büszke vagyok rá, hogy végül ő is végigcsinált mindent. Nagyon bírom ezeket a srácokat! Tényleg olyanok, mint egy család. :) Dilis család. :D

2 hozzászólás
UViki 

Nagyon szerettem ezt a viszonylag rövidke kis „sorozatot”!
Nagyon régóta az ARMY – k táborát erősítem, ezért nem volt kérdés, hogy ennek a 7 csodás fiúnak nyomon fogom követni a műsorait, tetteit, videóit.
Nem csalódtam, őszintén imádnivalóak, egytől – egyig. Rengeteget nevettem és a Jikook fangörcsöm menthetetlenül elszabadult! :D
Nagyszerű emberek lehetnek a valóságban, szemtől – szembe, ezért úgy gondolom, hogy mindenképpen megérdemli a Run!BTS a 10 csillagot.

6 hozzászólás
Hannah 

Nagyon aranyosak voltak ezek a kis részek. :)

diamondfox 

Fáj az arcom, annyit mosolyogtam rajta; fáj a hasam, mert olyan szinten nevettem; sírtam a röhögéstől. Zseniális, milyen kis aranyos volt mindenkit itt az elején :3 Az a jó ebben, hogy mire egy kedvencet választok, hirtelen az egyik olyat tesz, hogy miatta ahhhhw-zok egy sort és Őt szeretem. Szóval ezért is jó, hogy mindenkit valamiért lehet imádni.
A feladatok maguk nagyon viccesek, azért mégis csak tinédzser fiúkról beszélünk itt még, nem hazudtolták meg magukat :D


Folytatása

Összehasonlítás

Dallyeora Bangtan!


Hasonló filmek címkék alapján