Kedvencelte 23

Várólistára tette 49


Kiemelt értékelések

krlany 

A kisfilm tanulsága, hogy a szerelem még a bürokráciát is legyőzi, és nem mellékesen értemet ad a papírhalmaznak!:D
Egyébként aranyos. Kissé múltidéző a fekete-fehérrel, illetve az ötvenes éveket idéző stílussal. Amolyan letűnt kor, amire nosztalgikusan emlékszik az ember. Talán erre a szerelemre is…

Baly 

Erre tényleg a legjobb szó a kedves :) Hirtelen feldobja az embert!

AnitaZoé

Aranyos történet, nekem valamiért a 101 kiskutya Anita és Roger párosa jut eszembe róluk. A magyar címet nem tudom, ki találta ki, de tuti nem is látta a kisfilmet… legalábbis én nem láttam, hogy a főszereplő újságot olvasott volna.

2 hozzászólás
axi 

Ez a rajz stílus… naphosszakat tudnám nézni. A vonalak, a formák, a mozgások dinamikája, a különböző figurák, annyira összhangban van minden. Az egyszerűsége. A modernsége. A mesebelisége. A happy endje… egyszerűen a Disneysége nagyon a helyén van :D

NaNa_88 

Szintén kedvenc.
Annyira bájos és mosolygós az egész. Nagyon Disney. :3

Negative_Singularity

Iszonyatosan túlidealizált mese volt a szerelemről, ami még nem is lett volna számomra probléma, hiszen egy mese mi másról szóljon, mint fantasztikumról? De ez a röpke kis történet buta is volt ráadásul, aminek se füle, se farka; értem én, hogy a csinovnyik-létből kiszakít valami nagyobb érzelemimpulzus, ami jelen esetben a szerelem, de valahogy nem éreztem át ennek a szépségét.

Mr_Catharsis91 

Jaj ezen de jót könnyeztem most. Igazán bájos módját választotta a rendező, hogy bemutasson egy „love at first sight”-ot. Talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy a rajzfilmben szereplő srác szerencsésebb, mint mi valamennyien. Nem bánnám, ha papírok hada tuszkolna egy ilyen lányhoz. :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján