Ariana Grande: Excuse Me, I Love You (2020) 26

Nyerj bepillantást Ariana Grande koncertkörútjának kulisszái mögé a Netflix vadonatúj zenés dokumentumfilmjében.

angol
Angol · Magyar

Képek 1

Szereposztás

Ariana Grandeönmaga

Kedvencelte 1

Várólistára tette 29


Kiemelt értékelések

blackbeakwitch 

Húha, hát nem éppen erre számítottam. Reméltem, hogy inkább doksi jellegű lesz a film, néhány koncertfelvétellel, de ehelyett ez inkább egy koncertfilm volt néhány kulisszák mögötti jelenettel, amik nem igazán voltak érdekfeszítőek. Legalábbis engem nem nagyon kötöttek le és feleslegesnek is éreztem őket.
Szeretem Ariana-t, a zenéjét és a hangját, a kezdetek óta hallgatom, de ez a turné nem volt valami nagy durranás, ahhoz képest, hogy Taylor Swift a Reputation stadium tour-ján mit tolt le, amiről szintén készített a Netflix filmet. Bár lehet, hogy a rep tour tette fel túl magasra a lécet, de ez a turné elég gyenge volt látványilag és koreográfiailag is (nekem).
Btw nagyon kiábrándító volt az is, hogy rengeteg ember a telefont tartja a kezébe és végig csak kameráznak, ahogy az is, hogy 12-13 éves kislánykák olyan dalokra ugrándoznak, amiknek a dalszövegük nagy része káromkodásból áll vagy szexről szólnak, miközben a táncosok a színpadon vonaglanak.
Az kétségtelen, hogy Ariana-nak eszméletlen hangja van, csodásan énekelt végig élőben, néhány dalnál úgy éreztem, mintha a stúdiófelvételt hallgatnám és örültem, hogy jópár régebbi kedvenc dalt is hallhattam, mint például az Into You-t és a Break Free-t. ^-^
Nem tudtam meg sokkal többet Ariana személyiségéről azon kívül, amit már eddig is tudtunk. Néha úgy érzem, mintha ő még csak egy tini lenne a kislányos viselkedéséből kiindulva, pedig már 27 éves, közelebb áll a 30-hoz, mint a tinikorhoz. Ettől függetlenül tényleg kedvelem, tud ő nagyon cuki is lenni sokszor. :)
spoiler

3 hozzászólás
Zdenka

Nagy csalódás volt, mert dokumentumfilm helyett egy szimpla koncertfelvételről van szó, nulla fantáziával. Előbbi műfaj kimerül 2-3 színfalak mögötti jelenetben, amiből párat már láthattunk online is. Ariana személyiségéből annyit sikerült átadnia a filmnek, amennyit a NASA-ban már megénekelt – “ You know I'm a star; space, I'ma need space”-, mert hogy legalább ilyen távol éreztem magamtól itt is.
A tehetsége megkérdőjelezhetetlen, korunk egyik ikonikus hangja az övé, efelől semmi kétség; az élő showkat ugyanolyan színvonalban fogod hallgatni, mint a stúdióalbumokat, ebben sosem okoz majd csalódást – legalábbis nekem nem okozott.
Aztán lehet, hogy szimplán csak nem egy évben kellett volna megjelennie Shawn Mendes dokumentumfilmjével, hogy kevésbé legyen éles a különbség a két megközelítés között.


Hasonló filmek címkék alapján