Amnesia (Amnesia 1.) (2013–2013) 22

Augusztus 4.
Heroine a munkahelyén találja magát, miután valószínűleg elájult. Munkatársai aggódnak érte, ezért hazaküldik. Ám a lány semmire sem emlékszik eddigi életéből. Sem a segítségére siető gyerekkori barátaira, sem a munkahelyére, sem semmire. Ennek tetejébe még egy Orion nevezetű… [tovább]

Képek 8

Szereposztás

Nazuka KaoriHeroine (hang)
Ishida AkiraKent (hang)
Takahashi HidenoriWaka (hang)
Igarashi HiromiOrion (hang)
Akutsu KanaMine (hang)
Taniyama KishouIkki (hang)
Miyata KoukiUkyō (hang)
Miyata SatomiSawa (hang)
Hino SatoshiTōma (hang)
Yoshida SeikoRika (hang)

További szereplők

Kedvencelte 5

Várólistára tette 30


Kiemelt értékelések

GentleRain 

Nekem kifejezetten tetszett ez a kis anime. Hangulatos volt, izgalmas, és nagyon kíváncsi voltam, mi lesz a vége. Igen, tudom, hogy nem túl népszerű, de nekem elnyerte a tetszésem. Tény, hogy baromi lassan megy le a 12 epizód, sokszor nem nagyon történik benne semmi, de ennek ellenére van egy hangulata. A grafika gyönyörű, szó se róla, a zene is remek, szóval engem meggyőzött. :)

Az egyetlen, ami zavart, hogy egy fiú sem hívta a lányt a nevén. Miért nem? Ezt nem tudtam megérteni. Mintha a készítők nagyon óvatosak akartak volna lenni, de nekem ez volt az, ami nem jött be.

Kaname32 

Na ez az anime ami a „kikészülők” kategória, mind a részek lassúsága mind a csaj magatehetetlensége. A story nincs rosszul felépítve de a női karakteren csiszolhattak volna egy picit, meg jellem fejlődése igen csekélyke. Ez a 12 rész mintha egy örökké valóságig tartott volna. >< A srácokban nem volt kivetni valóm mint minden pasi háremes animénél. ^^ Azért a story picit kusza volt Orion a lány emlékei helyén aztán szerezd vissza valahogy.

tarkofetis

Pozitívat csalódtam! Elég nehézkesen indult, de a végére összeszedte magát. A végén még magyarázatot is kapunk és egy szívszorító lezárást. Mint egy Shakespeare dráma komolyan. Mostantól ha egy szerencsétlennek érzem magamat, akkor majd a lányra és Ukyora fogok gondolni, hogy na ők mennyire megszívták. :(


Folytatása

Összehasonlítás

Amnesia


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján