Akagami no Shirayuki-hime OVA (Akagami no Shirayuki-hime) (2016) 24

Snow White with the Red Hair OVA · 赤髪の白雪姫 OVA
24' · japán · animációs, romantikus, rövidfilm, anime, OVA 13

Shirayuki és Zen első igazi randevújáról szól ez a történet , amikor is kettesben ellátogatnak Joka-ba (kereskedő falu). Ezen kívül még három kis mellék történetet is kapunk egy-egy visszaemlékezést Mitsuhide-ról , Kiki-ről és Rajiról.

Szereposztás

Hayami SaoriShirayuki (hang)
Osaka RyotaZen Wistalia (hang)
Okamoto NobuhikoObi (hang)
Nazuka KaoriKiki Seiran (hang)
Sanpei YuukoRyuu (hang)
Umehara YuuichirouRouen Mitsuhide (hang)
Fukuyama JunShenazard Raji (hang)
Kaida YuukoGarack Gazelt (hang)
Konishi KatsuyukiSakaki (hang)
Akagami no Shirayuki-hime OVA (2016)
Zeneszerző

Gyártó
Bones

Kedvencelte 5

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

Chriss 

Ez az OVA a 12. rész folytatásának is tekinthető. Visszaemlékezések, és randi kettesben. Annyira aranyosak Shirayuki és Zen, ahogy randizni tanulnak :) Aztán elgondolkodtat, hogy Kiki és Mitshuide is milyen cuki pár lennének. Hát nem? :) Raji alma-iszonya is bemutatásra kerül – végülis jogos XD Minden maradt a régi, az opening és ending is. A főtermészetgyógyász is kicsit több szerephez jut, én őt is nagyon kedvelem :) Kissé bohókásan lökött, ahogy szinte mindenki abban a kastélyban :)
Várom a folytatást :) Bele is vágok :)

Oleander 

De aranyosak ezek a romantikus jelenetek.Mindig csak olvadozok *.*<3 A humor is helyén van ,csak a Rajis szál untatott kicsit,ezért 9,5 csillagot adnék de lefelé kerekítek. Hiába volt a visszaemlékezés,némelyik nem sokat ért szerintem.Meg az se derült ki itt sem ,Kikinek pontosan mi a rangja.Shirayuki még mindig kicsit szokatlan,ha a gondolatait nézzük (az érzéseit,amiket nem mutat ki),kicsit olyan spoiler,mint egy darab fa.Tudom,tényleg unalmas már a sok „rácsimpaszkodok a pasira,n yávogok és mindenkit elüldözök tőle”-lány,de ez akkoris furcsa.Ha jobban belegondolunk.Az első évadnál is csak ezt találtam hibát,mást találni se igyekeztem.Ha az ember nem nézi nagyítóval-márpedig ez nem olyan anime ahol érződik a késztetés-,fel sem tűnik.

4 hozzászólás
Ercsusz 

Nemnagyon tudom belőni, pontosan hova is tartozhat ez az OVA, de talán közvetlen az után tenném, hogy Raji látogatóban volt Clarines-ben. Egyrészt a Raji-ról szóló rész miatt, másrészt, mert Zen konkrétan rákérdezett, hogy kapott-e Shirayuki levelelt Rajitól spoiler
A visszaemlékezés meg annyi volt, hogy mivel Zen megkérte Kikit, hogy ne használja a formaságokat és csak szimplán a nevén szólítsa, így Kiki és Mitsuhide is megegyeztek abban, hogy egymás között ők is hanyagolni fogják. Ám ami könnyedén ment a lánynak, Mitsuhide-nek már kevésbé :)

Egyékbént nem volt rossz, kicsit még szokniuk kell egymáshoz, de legalább jól szórakoztak. Az viszont egyértelműen kiderült, hogy Zen spoiler :D


Hasonló filmek címkék alapján