A pompom csapat (2020–2022) 14

Az érdekfeszítő dokumentumsorozat a Navarro College szurkolócsapatának megpróbáltatásait mutatja be, akik egy fontos, országos díjat szeretnének elnyerni.

angol

Képek 2

Szereposztás

Monica Aldamaönmaga
Lexi Brumbackönmaga
Gabi Butlerönmaga
Jerry Harrisönmaga
La'Darius Marshallönmaga
Morgan Simianerönmaga
Shannon Woolseyönmaga

Kedvencelte 5

Várólistára tette 26


Kiemelt értékelések

viky0222 

Érdekes dokumentumsorozat, sokan elfelejtek, hogy amúgy ez is egy nehéz és komoly sport. Ami igazán érdekes, hogy semmi jövőjük nincs innen. Ha nem lesz edző, akkor teljesen abba kell hagynia x idő után, mert nincs hova menni. Nincs úgy feljebblépési lehetőség, mint más sportoknál. Néhány dologgal nem értettem egyet, de nem tudom, ez mennyire lehetett a vágás hibája. spoiler A csapat egészen kedvelhető volt, bár annyira azért nem kezdtem érdeklődni utánuk. (Gabi szülei azok mondjuk rettenetesek.) Maga a versenyes részt egészen jól megoldották, annak ellenére, hogy a kamerákat nem engedték be. Maga a rutin azért szuper lett, és tényleg meglátszott a rengeteg munka, amit belefektettek. A második évadot viszont nem hiszem, hogy megnézem,. Nem érzem úgy, hogy tudna bármivel többet adni egy második évad, mint az első.

6 hozzászólás
szilvamag

Kezdetben egyáltalán nem érdekelt ez a sorozat. A férjem kezdte el nézni, én csak hallgattam vasalás közben és néha- néha belenéztem miközben otthon tettem-vettem. Aztán talán úgy a 3. rész után – a teljes érdektelenségből kiszakadva – azt vettem észre magamon, hogy már én is ott ülök a tévé előtt és a szereplőkért izgulok, mi több, ahogy haladt előre a sorozat együtt sírtam és nevettem velük, sőt, a végére már annyira izgultam értük, hogy kész idegroncs lettem miattuk.
Bővebben: https://szilvikonyvespolca.blogspot.com/2020/01/cheer-p…


Népszerű idézetek

Wille 

It's ok. Learn when to give up. If things are not working, then learn to give up. Learn to walk away. Things are not always „You gotta stick it out. You gotta push it through.” Learn to give up. Learn to choose you over anything that is not serving your best interests."

2. évad 6. rész – Tumblerek
Wille 

I like being in my own energy, being in my own space, dealing with La'Darius, because I know me the best. I wanna wake up and just feel peace. Quiet and peace.

2. évad 6. rész – Tumblerek

Hasonló filmek címkék alapján