A pompom csapat (2020–2020) 12

Az érdekfeszítő dokumentumsorozat a Navarro College szurkolócsapatának megpróbáltatásait mutatja be, akik egy fontos, országos díjat szeretnének elnyerni.

angol

Képek 2

Szereposztás

Monica Aldamaönmaga
Lexi Brumbackönmaga
Gabi Butlerönmaga
Jerry Harrisönmaga
La'Darius Marshallönmaga
Morgan Simianerönmaga
Shannon Woolseyönmaga

Kedvencelte 4

Várólistára tette 24


Kiemelt értékelések

szilvamag

Kezdetben egyáltalán nem érdekelt ez a sorozat. A férjem kezdte el nézni, én csak hallgattam vasalás közben és néha- néha belenéztem miközben otthon tettem-vettem. Aztán talán úgy a 3. rész után – a teljes érdektelenségből kiszakadva – azt vettem észre magamon, hogy már én is ott ülök a tévé előtt és a szereplőkért izgulok, mi több, ahogy haladt előre a sorozat együtt sírtam és nevettem velük, sőt, a végére már annyira izgultam értük, hogy kész idegroncs lettem miattuk.
Bővebben: https://szilvikonyvespolca.blogspot.com/2020/01/cheer-p…


Népszerű idézetek

Wille

I like being in my own energy, being in my own space, dealing with La'Darius, because I know me the best. I wanna wake up and just feel peace. Quiet and peace.

2. évad 6. rész
Wille

It's ok. Learn when to give up. If things are not working, then learn to give up. Learn to walk away. Things are not always „You gotta stick it out. You gotta push it through.” Learn to give up. Learn to choose you over anything that is not serving your best interests."

2. évad 6. rész

Hasonló filmek címkék alapján